Viimsi vallas Lubja külas Haabneeme piiril, kus Põhjakonna trepp otse ühenduses Viimsi keskusega, asub Viimsirahu elamukompleks, kus on kõik juba valmis — koli aga sisse ja hakka elama!

Magnetiks merelähedus

Elamukompleks on ideaalne lastega peredele ning ka neile, kes hindavad rahu, vaikust ja turvalisust. Läheduses on imekaunis maa-ala metsatukkade ja parkidega, mitmekülgsed sportimisvõimalused, energiat saab ammutada Soosepa rabast ning muidugi on magnetiks meri.

Suurepäraseid tegevusi jagub aasta läbi, sest Viimsi valla keskusest on kujunenud tõeline meelelahutusoaas: kino, kohvikud-restoranid, spaad, seikluspark, noortekeskus, kardirada, kaubanduskeskused jne.

Viimsirahu elamukompleksist väikese jalutuskäigu kaugusel asub suurejooneline Põhjakonna trepp. Põhjakonna trepp ühendab Lubja ja Pärnamäe külad Haabneeme keskusega. Lisaks on suureks boonuseks hea transpordiühendus nii valla sees kui ka Tallinnaga.

Võtmesõnaks privaatsus

Viimsirahu ridamajades on väga olulisel kohal privaatsus. Kuigi tegu on ridamajadega, võib seda sõna siin julgelt kasutada, sest nii sissepääsud kui ka lõuna- ja õhtupäikesele avanevad terrassid on eraldatud varbseintega ning õuealad kiirelt kasvava elupuuhekiga.

Betoonplokkidest välis- ja siseseinad tagavad hea veeauru läbilaskvuse ja võimaldavad majal „hingata”. Välisseinte topeltisolatsioon on 250 mm ning kaitseb rannikutuulte ja talvekülma eest. Suurepärane heliisolatsioon ja kolmekordse klaasiga plastaknad tagavad hea helipidavuse nii väljast sisse kui ka seest välja.

Igakuised arved on Viimsirahus mõistlikud. Soodsad kõrvalkulud tagavad B-energiaklass, igal boksil autonoomne õhk-vesi-soojuspump, soojustagastusega sundventilatsioon ja täpsed korteripõhised arvestid. Igas ruumis on eraldi reguleeritav vesipõrandaküte, mis võimaldab soojust reguleerida täpselt nii, nagu elanik ise seda soovib.

Turvaline ja keskkonnasõbralik elukoht

Planeering ja interjöörilahendus on hoolikalt läbi mõeldud. Elamise võib tinglikult jagada kaheks tsooniks — avatud ruumid kõigile pereliikmetele ja privaatsem olemine magamistubades. Kodu südameks on kamin, mis muudab atmosfääri tõeliselt hubaseks — võid nautida õhtuseid perekondlikke kogunemisi kodukolde ees. Igas elamises on ka oma saun, mis aitab pärast rasket päeva lõõgastuda või kus on hea nädalavahetustel sõpradega aega veeta.

Igale boksile on ette nähtud kaks-kolm parkimiskohta, mille tasu sisaldub elamu hinnas. Kui sul on aga elektriauto, siis meeldib sulle kindlasti ka unikaalne võimalus laadida autot siinsamas oma kodus ja keskkonnasõbralik elu on veelgi lihtsam.

Osaks Viimsirahu elukeskkonnast on toredad mänguväljakud pere väiksematele. Elamurajoon on sõiduteest eraldatud võrkaiaga ning autode sissesõit territooriumile on piiratud tõkkepuuga, tagades nii eriti turvalise keskkonna.

Ja mis peamine — Viimsirahus on tehtud kõik selleks, et saaksid koos pere ja sõpradega tõeliselt lõõgastuda.

Huvi korral külasta Viimsirahu kodulehte viimsirahu.ee

Jaga
Kommentaarid