Tallinna üks suurimaid elamuarendusettevõtteid Bonava loob Mustamäe algusesse Aiandi tänavale 750 uue koduga moodsa Uus-Mustamäe naabruskonna, mis pakub kogu perele mitmekesiseid võimalusi kodu lähedal aega veeta. Elanike kasutusse luuakse suur, ligi 7000-ruutmeetrine mänguväljakutega park, viljapuudega kogukonnaaed ja piknikuala, välijõusaal, korv- ja jalgpalli harjutusplats ning unikaalne pump track ekstreemspordiharrastajatele.
Uus-Mustamäe kvartal saab olema turvaline ja terviklik oma identiteediga elukeskkond. Ümbruskond on viimastel aastatel saanud uue hingamise ja läheduses leidub hulgaliselt tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele. Kerkinud on mitu kaubandus- ja meelelahutuskeskust, mis pakuvad mitmekesist valikut restorane, Tallinna üht moodsamat kinoelamust, spordiklubi ning erinevaid kaupluseid.
Elades linnakärast eemal Mustamäe vaiksemas naabruskonnas, võimaldavad transpordiühendused sealjuures kiirelt tööle ja südalinna jõuda. Ümbruskonnas on palju koole ja lasteaedu ning lastel on lihtne iseseisvalt nii lähedalasuvasse või ka veidi kaugemasse kooli minna. Linnarütmist lõõgastumiseks on ligidal ka Männipark ja Sütiste parkmets ning Nõmme metsad ja terviserajad.
Igal Uus-Mustamäe kodul on kindel parkimiskoht ja panipaik, kus hoida hooajaväliseid asju. Esimeste 4-, 6- ja 8-kordsete Uus-Mustamäe kortermajade, hoovialade ja Aiandi tänava ehitus algab juba sellel kevadel ning esimestesse kodudesse saab sisse kolida 2019. aastal.

Tutvu arendusega lähemalt Bonava kodulehel.

Jaga
Kommentaarid