1. Maja-veetorn Harjumaal, hind 369 000 €
Tegemist on Peeter Suure Merekindluse Sõrve raudteejaama veetorniga, mis on hilisemalt kasutust leidnud Ranna sovhoosi puhkebaasina. Peale rekonstrueerimistöid on ehitis kasutusel ühepereelamuna. Ümberehitustööde käigus ei ole mindud vastuollu muinsuskaitse tõekspidamistega. Säilitatud on olemasoleva hoone maht ning välisarhitektuur. Sõrve raudteejaama veetorn on Peeter Suure Merekindluse raudtee ehitiste silmapaistev näide ja tunnistatud kulutuurimälestiseks.
Vaata lähemalt SIIT.


2. Maja Harjumaal Mähe aedlinnas, hind 209 000 €

Eramu asub Pirital hinnatud Mähe aedlinnas. Hoone ja hooldatud aed on ilmakaarte suhtes ideaalse paigutusega — lõunapäike paistab terrassile. Esimene korrus on ehitatud kivist, teine korrus puit-karkass.
Vaata lähemalt SIIT.

3. Suvila Võrumaal järve kaldal, hind 65 000 €
Kauni vaatega suvila Lauga järve kaldal. Hoone asub 10 meetri kaugusel veepiirist. Avaral terrassil asub tünnisaun, millest avaneb looduslikult kaunis vaade Lauga järvele. Samuti avaneb järvele vaade leiliruumist. Planeeringult asub saunamajas eesruum, duširuum, wc, leiliruum ja katusealune magamistuba.
Vaata lähemalt SIIT.


4. Maja Harjumaal Kangru külas, hind 239 000 €

Väga hea planeeringuga ilus kodu Tallinna külje all Kangru aleviku uuselamurajoonis. Majaosa esimesel korrusel paiknevad tuulekoda, esik, tualettruum, saun, duširuum, kabinet, avatud köögiga avar elutuba, majapidamisruum, terrass. Teisel korrusel on kolm magamistuba, millest üks eraldi garderoobiga, avar trepihall, vannituba koos tualettruumiga ja rõdu.
Vaata lähemalt SIIT.

5. Palkmaja Harjumaa, 220 000 €
Muinasjutuline palkmaja Kiili alevis, vaikse tupiktänava lõpus. Esimesel korrusel asuvad elutuba, vannituba, kus on dush ja saun ning korralik suur sauna eesruum. Avar söögitoaga köök, millelt pääseb päikeselisele terrassile. Eraldi WC, esik, suur garderob ja üks magamistuba. Teisel korrusel on kaks eraldi magamistuba, valgusküllane avatud trepihall ja avatud kontor, millest on võimalik teha magamistuba.
Vaata lähemalt SIIT.