“Kuigi praegu räägivad mõned valdkonna inimesed turuseisakust, siis ma sellega ei nõustu. Endover arendab praegu Tallinnas rohkem ruutmeetreid kui kunagi varem ja me lähtume põhjalikust turu- ja makroanalüüsist. Professionaalselt teostatud ja inimeste soove arvestavad arendused on jätkuvalt hinnas ning pigem on Endover tulenevalt tugevast nõudlusest hiljuti paari arendusprojekti hindasid kergitanud. Ka Tartu maanteele rajatav uus arendus on turul juba hästi vastu võetud,” rääkis Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juht Oliver Makko.

Makko sõnul on Tartu maantee arenemas terviklikuks ja hinnatud südalinna piirkonnaks ning uus rajatav City Residence nimeline elu- ja ärihoone on rõhutatult suurlinlik. Hoonel on topeltkõrgusega luksuslik möbleeritud fuajee, avarad rõdud,  linnavaated, suured katuseterrassid, soojad talveaiad ja kõrge kvaliteediga sisekujundus. Välisdetailidest saab maja suursuguse klaasist ja looduskivist fassaadi ning privaatse disainaia. Eesti kontekstis on uudne portjee-turvateenuse loomine, lähtuvalt klientide vastavast soovist.

Maja kõrgema varustustasemega, n.ö Platinum Collection korteritesse rajatakse targa kodu lahendused nagu nutitelefoniga valguse, kardinate ja ventilatsiooni juhtimine ning jahutussüsteem.

Tartu maantee 56 aadressil asuva hoone projekteeris Rasmus Tamme juhtimisel arhitektuuribüroo Ars Projekt. Hoonesse tuleb 85 korterit, viis äripinda ja kahekorruseline maa-alune parkla. Korterite hinnad jäävad 110 000 ja 370 000 euro vahemikku. Maja ehitus algab 2015. aasta esimeses kvartalis ning hoone valmib 2016. aastal.