Näiteks toimub koostöös koduportaaliga INkodu.ee esimest korda Disainilaat, mis toob kokku disainerid. Messikeskuse B-hall muutub suureks disainimüügihalliks, kus oma loomingut pakuvad nii Eesti kui ka mõned välismaised disainerid. Lisaks professionaalidele on esindatud ka asjaarmastajad ning väiksemad isetegijad. “Disainilaadal saab osta nii sisustusaksessuaare, kodutekstiile, vaipu, mööblit, valgusteid, keraamikat, kunsti, küünlaid ja ehteid, aga ka riideid ja laste mänguasju,” loetleb Rano Normatova Disainilaadal osalejate tegevusalasid.

Toimuvad ka senised populaarsed tegevused

Külastajad saavad nautida ka seniseid messi lemmiktegevusi — meeleolukad tootetutvustused ja uudisprojektide esitlused, rohkelt kingitusi ja magusaid messipakkumisi, lahe melu ning sisustusweb.ee korraldatud lemmik messistendi hääletus. Messikülastajate vahel loositakse välja ka mitmeid auhindu, suurimana näiteks Häckeri poolt Miele CM6100 Espresso kohvimasin ja 2000 euro väärtuses nende köögimööblit.

Taaskord on avatud tasuta Eesti parimate sisearhitektide ning aiakujundaja nõuandla, mis on eelmistel aastatel osutunud äärmiselt populaarseks. Toimub ka rahvusvaheline floristikavõistlus ja pruudikimpude näitus ning Disaini-ja Inspiratsiooniülikool, kus saab ideid, nõu ja praktilisi kogemusi oma ala professionaalidelt sisekujunduse, sisustuse ja aianduse valdkonnast.

Kinnisvaramess õpetab kodu ostma

Interjööri raames toimub 5. korda Kinnisvaramess, kus sel aastal saavad eriti tähelepanu just uusarendused, mida pakuvad ja tutvustavad YIT Ehitus, LVM Kinnisvara, Domus Kinnisvara, Epicenter Kinnisvara, Rosenhaus Kinnisvara, Colliers International. Kinnisvaramess on suunatud nii kinnisvara valdkonnas tegutsejatele kui ka kodu või äripinna otsijatele.

Kinnisvaramess on suurepärane koht, kus tutvuda valmis ja kohe valmivate uusarendustega, uudistada müügis olevaid kortereid ning leida erinevaid teenusepakkujaid. “Paljud ettevõtted pakuvad messil häid hindu, mistõttu on see hea koht, kust leida endale näiteks uus kodu,” ütleb projektijuht.

Lisaks jagavad kinnisvara asjatundjad külastajatele nõu, mille järgi osta endale kodu või kontoriruumi, mida tähele panna ning milliseid klassikalisi vigu vältida.

22.-23.04 toimub Tallinnas Eesti Näituste territooriumil rahvusvaheline noorte katusemeistrite võistlus BALTROOF 2016.
Võisteldakse kolmes kategoorias:
- metallkatused
- kivikatused
- lamekatused

Aiandusmess toob kohale rahvusvahelised tipptegijad

Juba 24. korda toimuval Aiandusmessil on esindatud rohkelt pakkujaid aiakujunduse ja –planeerimise, puu-ja köögiviljakasvatuse, haljastuse, aiamööbli, -valgustuse ja maastikuarhitektuuri vallast. Soetada saab ka lõike- ja potililli, mesindussaadusi ja aiatööriistu ning –masinaid.
22. aprill esineb meister florist Pirjo Koppi, kes on maailma kolmas florist.
Demontstratsioonesinemine algab kell 10:00.
23. aprill toimub D- hallis Rahvusvaheline võistlus STUDENT FLORIST CUP 2016.
Seekordsed Floristika võistlustööd on seotud Eesti Disainiga. “Võistlusel osaleb 21 võistlejat nii Baltimaadest, Soomest kui ka Saksamaalt ning nad teostavad võistlustöö Mänfred Disain riidepuule,” tutvustab Aiandusmessi projektijuht Keete Puri.

Messi külastamiseks rohkelt põhjuseid

Sisustus-, kinnisvara- ja aiandusmess Interjöör meelitab külastajaid laia valiku ja laheda messimeluga. Messi üks tugevusi on see, et külastaja saab korraga tutvuda paljude tegijatega ega pea aega kulutama nende salongide eraldi külastamise peale. “Tegemist on justkui suure 3-päevase kaubamajaga, kus parimatest parimad on koos ning kust leiab peale ideede ja disainimõtete ka rohkelt mööblit, lampe, vaipu, tootjaid ja edasimüüjaid, teenusepakkujaid ja -vahendajaid,” ütleb projektijuht Rano Normatova.

Lisaks toodetele ja teenustele saab külastaja tutvuda messil värskemate disainiideede ja –trendidega, kasutada ära soodsaid messipakkumisi, luua kontakte oma ala spetsialistidega ning võimaluse suhelda otse teenusepakkujatega.

INTERJÖÖR 2016 toimub 22.-24.aprillil Eesti Näituste messikeskuses.
Mess on avatud
Reedel, 22.04 kell 11–18
Laupäeval, 23.04 kell 10–18
Pühapäeval, 24.04 kell 10–16

Jaga
Kommentaarid