Valge värv on igivana puhas värvus ning sümboliseerib puhtust, veatust, tõde ja süütust. Valge on ka kerguse, lihtsuse, aususe ja lugupidamise värv. Värvid ja mustrid ning nende tajumine on väga isiklik teema. Värvide ja mustrite kasutamine kodus on samuti iga inimese enda sisetunde teema.

Oma erinevates varjundites võivad need ruumile anda kas sooja või külma tunde. Värske või veidi kulunud mulje. Valged tekstiilid kodus on samuti põnevad, kuid oskus on kasutada neid erinevaid toone materjalide ja tekstuuride erinevuse mängimisega.

Värvides ja kangastes on enamik valgetest kas soojades (kollakad, roosakad või beežikad) või jahedates (hallikad või jäised) toonides. Valge, vana valge, elevandiluu, kreemikasvalge moodustavad romantilise soojuse, kuid püsides siiski valge tonaalsuses. Kuid üks on selge — valge toon annab alati võimaluse mängida erinevate mustrite, tekstiilidega. See sobib taustaks vanale mööblile ja paneb ka modernses stiilis kodu särama.

Kodu on meie väga isiklik koht ja ruum. Kodu eesmärk on anda meile võimalus lõõgastumiseks ja puhkamiseks ning kodust peame me jõudu koguma.

Igaüks tunneb ära, mis on just temale hingele see õige toon, kontrast ja muster. Maitse üle ei vaielda ja erinevad maitsed loovadki maailma.

Jaga
Kommentaarid