• Pastelne roosa

Heledad ja kahvatud roosad sobivad hästi magamistuppa, aga miks mitte katsetada neid ka vannitoas! Tulemus on kerge ja värske ning roosat on lihtne sobitada ka minimalistlikusse põhjamaisesse interjööri.

  • Helesinine

Roosa kõrval võib katsetada teisigi pastelseid toone. Kerge ja suvise atmosfääri loob näiteks helesinine, mis ei mõju võõralt ka külmal ajal. Värvipsühholoogiale tuginedes on sinine hea värv köögis, juhul kui soovid söögiisu langetada! Magamistoas aga soodustab hele ja rahulik sinine uinumist ja rahulikku und.

  • Roheline

Soositud on kõik rohelise erinevad varjundid — vali hele ja pastelne või hoopis sügav ja sametine metsaroheline. Rohelisega saad kujundada mõnusalt rahuliku, aga ka värviküllase ja lopsaka ruumi. Kõik oleneb sellest, kas valid külmema või soojema tooni ning millega rohelist kombineerid. Kui soovid tagasihoidlikku ja rahulikku ruumi, vali külmemad toonid ja hoia ühte koloriiti — see tähendab, et vali ka teised sisustusdetailid samas tonaalsuses. Kui soovid soojemat ja eksootilisemat tulemust, kombineeri rohelist teiste erksate värvide ja mustritega!

  • Sinepikollane

Sinepikollane on interjööris üks harvemini kasutatavaid toone. Samas, kui seda pisikestes toonides ja õiges kohas kasutada, on tulemus suurepärane! Sinepikollane sobib hästi neile, kes armastavad klassikaliseid heledaid ja must-valgeid interjööre, ega soovi koju liiga intensiivseid värve. Samas aga arvavad, et mingi särtsakas detail võiks ju elamises olla... Proovi sinepikollaseid kardinaid või diivanipatju ja tulemus hämmastab sind kindlasti!