Messil on esindatud rohkelt eksponente nii Eestist kui ka välismaalt, lisaks on end messialale sisse seadnud suur disainilaat, kust leiab head ja paremat kohalikelt disaineritelt ja käsitöölistelt. Samuti võib pilgu heita floristikavõistlusele ning osa saada tasuta seminaridest, kus kuuleb väärt nõuandeid sisekujundajatelt, aiakujundajatelt ja teistelt oma ala ekspertidelt.

4ROOM, Radis ja Ra Sun sisustusmessil Interjöör 2019

Uuendusena on sel aastal rõhk valgustusel, sest Eesti valgusdisainil on tänavu 60. juubeliaasta. 60 aastat valgustust, sest just nii kaugele ulatuvad 4Room juured. Põnevaid valgusteid kohtab aga mujalgi messialal ning kohalikke valgustitootjaid lisandub iga aastaga juurde.

UUP esitles messil Eestis disainitud ja 3D-prinditud biolagunevast plastist valgusteid.

Samuti näeb messil, kuidas inim- ja keskkonnasõbralike värvide ja värvieemaldusvahenditega igaüks ise kodu värskendada saab.

Mariliis Kitsapea värvi- ja mööblipoest VARN näitab, kuidas vanale kummutile uus ja värvilisem elu anda

Lisaks sisustusmessile hõlmab Interjöör endas ka aiandus- ja kinnisvaramessi. Aiandusmess toimub juba 27. korda ja messi raames toimub rahvusvaheline õppivate floristide võistlus „Läänemeri“. Külastajad saavad tasuta aiandusalaseid nõuandeid, laiendada oma silmaringi restaureerimises, kodu ja aiaga seotud teemadel ja harida end säästvate ehituslahenduste vallas. Kinnisvaramessil saab sel aastal lisaks kinnisvaraettevõtete messipakkumistele tutvuda ka uusarendustega ning küsida professionaalset nõu tasuta nõuandlatest.

Interjöör 2019 sisustusmessi alla kuulub ka aiandusmessi sektsioon
  • Mess on avatud Eesti näituste messikeskuses 19.-21. aprillini

Vaata rohkem pilte messimelust klikkides galeriil: