Rõõmsalt ja kevadiselt kollast armastab armastatud telediktor Elo Ellermaa. Seda oli näha tema hubases Viimsi kodus – Elole saab „külla minna” LP Kodu veergudel. Toredasti kujundatud elamine on Elo kindlus, kus ta meelsasti tööst vaba aega veedab. Isegi kaunist talveilma naudib ta pigem aknast, sest meie külm kliima on talle liiast. Niisiis on ta ilmselt üks kärsitumaid kevade ootajaid.

Üldse on kodu eestlasele tema kindlus, kuhu nii kergesti võõraid ei lubata. Ent on üks väga hea põhjus kodu üle vaadata. Kevad toob kaasa Jazzkaare ja festivali osa on ka kodukontserdid: oma koju oodatakse esinema muusikuid ja mahutatakse hulganisti kontserdikuulajaid. LP Kodu rubriigis saab lugeda kahe noore pere kogemusi, mis nad said möödunud aastal kodukontserti korraldades. See pakub igal juhul rohkesti positiivseid emotsioone ja mälestusi.

Igaühe kodu ligiduses on midagi, mis jõudsalt kevade märke ilmutab – mine saa osa! Olgu see ojake, jõgi, päikese käes looklev metsarada või linnapark. Jaluta ja naudi talve üleminekut kevadeks. Või kutsu kontsert koju!