Mägisel Nevada maastikul asuva kahekorruselise kodu piklik põhiplaan annab aimu kunagisest orgude vahel kulgevast sillast. Metallkonstruktsioonid on kaetud puiduga ja rõhku on pandud loomulikule valgusele ning rohketele akendele.

Kodu on kujundatud mõnusa huumorimeelega — esikus asuva kamina kohal tervitab saabujaid Albert Einsteini kujutav portree. Autoriks on sisekujundajast ja kunstnikust perenaine ise.

Avar planeering näeb ette võimalikult vähe vaheseinu ja peamine eluruum kulgeb maja ühest otsast teise. Külgedele jäävad panipaigad, mis on peidetud peeglitega lükanduste ja kardinate taha. Akna alla paigutatud köök ja söögituba on orgaaniliselt ühendatud — töötasapinnad muutuvad vajadusel söögilaudadeks.

Et valgust hinnatakse peres üle kõige, on maja varustatud pimeduse saabudes rohkete valgustitega. Köögiakna kohal jooksevad põnevad siinidel lambid, mis on inspireeritud kunstigaleriide valguslahendustest.

Teisel korrusel asuvas külalistetoas asub veel omaette suur laud, kus klaverimuusika saatel õhtusööke nautida. Lisavalgust toovad tuppa katuseaknad.

Pisike vannituba on kujundatud mahedates maavärvi toonides.

Ka terrassile avanevas magamistoas domineerivad maavärvi beežid ja naturaalne puit.

Maja ümber on paigutatud mitu puhkenurka. Aias kasvavad Jaapani vahtrapuud ja lendavad ringi koolibrid.

Selles kenas kodus saab ööbida majutusportaali Airbnb vahendusel.

LOE LISAKS:

Endisesse farmi rajatud urbanistlik loft võlub eriliselt värske sisekujundusega

Astume sisse põhjamaiselt hubasesse elamisse mere ääres