Oled hädas kassiga, kellel on halb komme süüa ära kõik ettejuhtuvad toataimed?
Disainer Emily Wettsteini ideeks oli luua söögilaud värsketele ürtidele ja taimedele, mida mugavalt toidule lisada. Laud sobib ideaalselt ka neljajalgsetele sõpradele, keda talvel värske muruga kostitada.

Kui sul on kass või koer, kes pole just eriline süleloom, aga kellele meeldib alati läheduses valvata, siis see kasevineerist tool on igati sobiv lahendus. Tooli autoriks on disainer Paul Kweton.

Fotod 3x: paulbaut.com


Kütteperioodi alguse üle rõõmustavad nii mõnusas soojenduskorvis ka kassid!

Foto: Jolly Moggy — amazon.com

Tokyost pärit disainer Koichi Futatsumata on loonud klaasist, roostevabast terasest ja rotangist ülimalt modernse ja stiilse diivanilaua. Disaini eesmärgiks on rõhutada erinevate materjalide ja kujundite vahelist tasakaalu. Kuigi klaasialune riiul ei ole mõeldud otsesest kassidele, sobivad nad sinna imeliselt hästi…

Fotod 2x: E&Y — eandy.com

Eesti disainerite Anatoli Tafitšuki ja Liis Lindmaa niiskuskindlast kasevineerist kassi pesa/wc Juno on mõeldud sulanduma modernsesse elamisse. Erinevalt tavalisest plastikust liivakastist ei pea selle eseme ja interjööri sobivuse üle pikalt pead murdma ja mõtlema, kuhu seda kasti küll peita… Tõenäoliselt ei olegi kohta, kuhu see skandinaavialikult minimalistlik ese ei sobiks.

Fotod 2x: Eesti Disainerite Liit


Analoogse lahendusega on välja tulnud disainer Emmanuel von Hartman spetsiaalselt lemmikloomadele mõeldud brändi Chimère tarbeks.

Fotod 2x: Chimère — chimere-edition.com


Origamist inspireeritud multifunktsionaalne kassipesa toimib nii magamisaseme kui ka diivanilauana.

Foto: Instagram

LOE LISAKS: