Modernse kuubiku autoriks on Ukraina disainibüroo Yakusha Design ja eramu asub Kiievi lähedal. Kuna tellija soovis eramusse ka kahte garaaži, tundus Yakusha Designi meeskonnale olevat kuubik kõige sobivaim vorm ja disainer Victoriya Yakusha sõnul mõjub see tänu optilise illusiooni kasutamisele tegelikust suuremana.

Esimesel korrusel moodustavad köök, söögi- ja elutuba ühe avatud ruumi. Õhulised rippvalgustid on Petite Friture`i mudel Vertigo.

Köök on pea hoomamatu ja sulandub elu- ning söögituppa.

Köögi vastas olevale otsaseinale ehk elutoaosale lisab põnevust krohvitud pind, mis on värvitud pruuniks.

Klaasist trepipiire lisab ruumile õhulisust ja laseb loodusel maksimaalselt siseruumidest nähtav olla.

Vanemate magamistuba teisel korrusel on hallides toonides. Põrand on tammelaudadest ja öölauaks on puupakk. Garderoobi viiv uks (voodipeatsist vasakul) on pea nähtamatu ja sulandub seina.

Tesiel korrusel asuv tualett koos duširuumiga on sarnaselt vanemate magamistoale naturaalses pruuni-halli värvigammas.

Teismelise peretütre tuba kujundades on lähtutud sellest, et see oleks mugav nii õppimiseks kui ka sõprade külla kutsumiseks.

Ruumi kõrgus võimaldas tuppa ehitada teise tasapinna, kus asub magamistsoon. Selle alla jäi sobivasti ruumi panipaikade ja sohva jaoks. Kujunduselemendina sisse toodud metsamotiiv, mis haakub aknast paistva männimetsaga.

See tuba on kujundatud kahele poisile. Toale lisab avarust nutikas idee — voodid ei ole ruumis kogu aeg nähtaval, vaid lükatavad põranda tasapinna sisse. Valgeid seinu kaunistab lustakas seinajoonistus.