Diivan on tislerite kätetöö, seintel on Laura Kallasvee fotod ja Katrina Raiendi mandala ja muud joonistused. Kodutekstiilis on kasutusel Dotti Textiles (Reela Nigul) ja Woolishi asjad. Kuna Getter on kunstikoolis käinud ja disain on alati huvi pakkunud, siis on ka kodu saanud väga nende nägu. Ka ise on meisterdatud, näiteks elutoalaud on noorte enda tehtud.

Renoveerimise käigus sai uuendatud kõik aknapinnad, vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorud, radiaatorid, paigaldatud uus elektrijuhtmestik, mööbel ja sanitaartehnika. Tulemuseks on superstiilne korter suure esiku, vannitoa, avatud köök-elutoa ja magamistoaga. Elutuppa on isegi nutikalt mahutatud kodukontor.

Esikus ja magamistoas on sisseehitatud liugustega mahukad kapid, põrandaid katab kvaliteetne tume laminaatparkett, esikus ja köögiosas on plaaditud põrandad. Korteris on kasutatud ka LED valgustust — eri värvides mänglev valgustus loob mõnusa meeleolu ka pimedatel talvekuudel.

Köögimööbel on maitsekas ja praktiline, pilgupüüdjaks on söögilaua kohal rippuvad kollased lambid - päikesed igas päevas.

Magamistuba on skandinaaviahõnguliselt hele ja modernne ning kasutatud on halli värvi toone, mis loovad rahuliku miljöö.

Vannituba on soojades toonides, seal on praktilised, spetsiaalse valgustusega sisseehitatud riiulid, klaasustega avar dušinurk ja puidust tasapinnaga eritellimusel valmistatud valamukapp.

Kuna perre sündis eelmisel aastal tütar ja ruumi jääb aina vähemaks, siis on see noortepärane lahedalt kiiksuga kodu müügis. Huvi korral vaata rohkem infot City24.ee lehel.