Meie igapäevaelu on kujunenud meeletult tempokaks ja teame kõik tunnet, mida tekitab igatsus rahu, vaikuse ja tasakaalu järele. Just selleks, et kiire elukorraldus saaks toimida, on meil vaja kodu, mis on kujundatud meie käe järgi, mis pakub rahuldust ja aitab lõõgastuda. Nii oligi messi teemaks heaolu ja sellele mõeldes on sündinud sisustustekstiili trendid 2016.-2017. aastaks.

PEHME MÖÖBEL

Rõhku on pandud mugavale ja pehmele, mis pakub mõnusat keskkonda ja olemist — paremat elukvaliteeti.

MAGAMISTUBA

Siinkohal on traditsiooniliste võimaluste kõrval kasuatatud ka tehnoloogiat ja teadust, mis mängivad materjalitehnoloogias suurt rolli.

Suures laastus võib jagada heaolu-paleti neljaks:

Kaitsev — stiilipuhas esteetiline disain, mis pakub nii kehale kui meelele rahulikku ja müravaba keskkonda. Selle kategooria värvipalett peegeldab ideed puhtusest ja vaikusest.

Energiat andev — intensiivne ja energiline, kus on loodud sünergia inimese ja tehnoloogi vahel. Kasutatud on helendavat materjali, et luua immateriaalseid vorme. Värvipalett varieerub tugevate ja nõrkade kontrastide vahel.

Toitev — taaskasutatav ja ökoloogiline visioon heaolust, kus naturaalsed materjalid on kokku pandud innovatiivse disainiga, domineerivateks toonideks värvipaletil on roheline ja teised maatoonid.

Rikastav — see suund toob interjööridisaini moenoodid. Pilgupüüdjaks on siin ornamentika ja rahvuslikud mustrid, kuid ikka segatuna tulevikuvõimalustega. Säravad värvid, metalne aktsent ja ikoonilised mustrid, mis annavad aimu väga erinevate kultuuride mõjudest.

SEINALE
AKNAKATTED
PÕRANDAKATTED
LAUALE JA KÖÖKI
VANNITUBA