1. Harku vald, Harjumaa. Hind 849 000 €. 430 m2
Meri, jõgi ja mets! Tallinnast vaid mõnekümne kilomeetri kaugusel, keset tihedat riigi metsa viib looklev tee meid luksuslikku ja looduslähedasse villasse. Naabriteks vaid meri, jõgi ja mets koos oma loomade ja andidega. See on ideaalne kodu inimesele, kes armastab loodust, rahu ja kvaliteeti.
Vaata rohkem pilte SIIT.



2. Aratsaare Veski, Vanaveski küla, Viljandimaa. 782 800 €. 400 m2
Luksuslik ja ainulaadne maakodu Viljandi maakonnas, Kõpu vallas, väga ilusas, looduslikus ja privaatses piirkonnas — Aratsaare Veski.
Kinnistu piirneb ühest küljest maalilise Kõpu jõega. Kinnistu keskmeks on avatud paviljon, mis asub jõekäärus, kust avaneb vaade jõel olevale saarekesele. Jõe peale ehitati 1829 aastal „Vana Veski“, mis tänaseks on ümber ehitatud ajakohaseks peamajaks. Territooriumil on kaks looduslikku tiiki, viljakas õunapuuaed ja kauni reljeefiga hooldatud ja avar õuemaastik.
Vaata rohkem pilte SIIT


3. Metsaserva, Kiili vald, Harjumaa. 570 000 €. 290 m2
Kaunis palkmajakompleks Harjumaal väga privaatsel kaunil krundil. Elamu on kavandatud 2-korruselisena ja projekteeritud käsitsi valmistatud ümarpalkidest. Hoone põhikorrusel paremas tiivas paikneb suur kaminaga elutuba. Elutoast avaneb läbi kahepoolse rõduukse vaade ja pääs maja lõunaküljel olevale suurele päikeseküllasele terrassile.
Vaata rohkem pilte SIIT.




4. Pärl Nõmme mändide all. 550 000 €. 170 m2
Suursugune esimese Eesti Vabariigi ajal ehitatud Villa. Hoone on kapitaalselt renoveeritud, säilitatud on kõik maja isikupärased detailid: pottahjud, köögi pliit-ahi, lae talad, uksed jne. Hoone on ehitatud paekivi vundamendile ja seinad on rõhtpalgist.
Vaata rohkem pilte SIIT.



5. Pärnu rannarajoon. 550 000 €. 332 m2
Puitvilla Pärnu hinnatuimas piirkonnas. Ajalooline hoone Pärnu hinnatuimas piirkonnas. Tänaseks on hoone elegantne, ennesõjaaegne arhitektuur kombineeritud modernse ning skandinaaviapärase disainiga.
Vaata rohkem pilte SIIT.


6. Kakumäe, Tallinn. 398 000 €. 336 m2
Suur ja kvaliteetne palkmaja väga armsas kohas Kakumäel
Vaata rohkem pilte SIIT.



7. Lohusalu. 360 500 €. 228 m2
Oma mererannaga eksklusiivne kinnistu Lohusalu sadama lähedal — krundil asub palgist kaasaegne ja huvitava lahendusega luksuslik palkmaja.
Vaata rohkem pilte SIIT.




8. Võsu. 360 000 €. 159 m2
Kena palkmaja Võsul
Vaata rohkem pilte SIIT.


9. Kärpla küla, Kehtna vald, Raplamaa. 350 000 €. 280 m2
Nagu ühes õiges talukompleksis on ka siin kõik olemas — ruumikas ja avar elamu, lisaks maakelder, puukuur ja kaks maakividest kõrvalhoonet, simmani korraldamiseks on olemas isegi vabaõhulava. Puudu ei ole ka iidsed puud — kinnistul asub ka Bormeistri põlistammik. Talukompleks on turvaliselt aiaga piiratud, aed on kaunilt kõrghaljastatud. Mihkli talus on säilitatud kõikvõimalik algupärane aastast 1910, kuid samas on märkamatult sisse toodud ka kaasaegsed mugavused.
Vaata rohkem pilte SIIT.




10. Kõrgemäe, Mäha külaOtepää vald, Valgamaa. 350 000 €. 160 m2
Suurepärase privaatse asukohaga kinnistu Otepääl Pühajärve vahetus läheduses! Kinnistul oma tiik suur õunaaed ja põlispuudega park.
Vaata rohkem pilte SIIT.


  • Milline neist on sinu lemmik? Kui elad sinagi kaunis palkmajas, siis saada meile oma kodust pilt või pildid märgusõnaga "palkmaja" aadressil moodnekodu@delfi.ee