Hoone on ehitismälestis alates 1997. aastast. Hoone fassaad on lahendatud klinkertellistest, mistõttu hoonet nimetatatakse klinkermajaks. Koos Natuse teise klinkermajaga Vabaduse väljaku ääres (praegune Tallinna linnavalitsuse hoone) on need kaks samale tellijale tehtud arhitektitööd kõige vahetumad ekspressionismi kandjad Eesti arhitektuuris ja mõlema otseseks eeskujuks on Hamburgi tellisekspressionism.

5-toaline 114,6 m2 esinduslik korter maja teisel korrusel koosneb kahest korteriomandist, mis on renoveerimise käigus ehitatud ühtseks tervikuks. Korteri aknad vaatavad Roosikrantsi tänava ja sisehoovi poole, jäädes eemale linnamürast. Põrandatel on kvaliteetne pähklitäispuitparkett. Samuti on pähklist hinnaline Itaalia tootja Snaidero köögimööbel.

Magamistioad ja kabinet on igaüks saanud oma värvipaleti. Magamistoas romantiline punane...

Lapse tuba on mahedates sinistes toonides ja üsna minimalistliku sisekujundusega. Omapära lisab voodi peatsisse ehitatud süvend, kuhu on omakorda leitud teistsugune lahendus valgustitele.

Stiilse mosaiikplaadiga on kaetud vannitoad, millest üks on sauna ja eraldiseisva tualettruumiga.

Aastal 2003 läbitud ümberehitusega lisati majale hoovi poole vestibüül ja lift, millega on nüüd ühendus kõigist trepikodadest, pööning võeti kasutusele ja katusele rajati laevanina-kujuline terrass, mida saavad kasutada kõik majaelanikud ning kust avanevad vaated kõigis suundades üle süda-, vana- ja kesklinna…

Korter on müügis kinnisvaraportaalis city24.ee, vaata rohkem infot SIIT.