Pere jaoks oli selle kodu ostu puhul oluline piirkond: rahulik, toimiv taristu ja mere ning metsa lähedus. Kõrghaljastusega krundil asuvas paarismajaboksis on ruumi 135 m3.

Sisekujundaja aitas ümber muuta planeeringu, et elutsoonid oleks pere jaoks loogilisemalt jagatud ja seetõttu sai põhjalikult läbi mõeldud ka elektriprojekt. Samuti aitas sisekujundaja värvivalikuga ja eritellimusmööbli joonistamisega: trepp, söögilaud ja esimese korruse aknaalune tasapind. Sisekujunduses lähtuti juba eelmiseski kodus välja kujunenud põhimõttest eelistada Eesti disaini ja tooteid ning tootjaid. Nii näiteks on valmistanud trepi, söögilaua ja tasapinna Võnnu puutöömeistrid (Avi puit), diivan on Mangist, riiul Jaanus Orgusaarelt.

Aga mis seal salata — ülemise korruse tubades on ennast tõestanud ka IKEA mööbel, mis on end lastetoas igati tõestanud.

Kokkuvõttes on oluline vastupidavus ja lihtne joon. Sestap on näiteks hoovi kerkinud ka puusepa eritellimustööna väike laste mänguväljak.

Esimesel korrusel asuv nii elektri- kui gaasipliidiga varustatud köök avaneb terrassile ja hubasesse, suurte akendega elutuppa. Samal korrusel on ka saun.

Ülemisel korrusel on kolm tuba: magamistuba garderoobiga, lastetuba ja kabinet ning suur vannituba. Trepihallist on väljapääs avarale teise korruse terrassile.

Maja ehitades on säilitatud krundi kaunis kõrghaljastus, mis tagab meeldiva võimaluse olla kuumal suvepäeval varjus. Hindamatu väärtusena on lähedal Pirita klooster, terviserajad ja muidugi meri oma mõnusa liivarannaga.

Kuna perele hakkab armastusega loodud kodu väikseks jääma, siis on see hubane kodu müügis. Vaata lähemalt SIIT.