Astud ju vannitoast iga päev välja: tööle, lõbutsema, külla. Järgnevalt mõned ideed, kuidas valikut lihtsamaks teha.

1. Lähtu oma rahakotist. Lihtne on leida oma unistuste vannituba, kuid sageli on lahendus kallis. Kui pole võimalik palju kulutada, on hea alustada aksessuaaride lisamisega oma vannituppa järk-järgult. Pole vaja korraga suurt kulutust teha. Nii muutub vannituba iga kord natuke, luues samas uue meeleolu.

2. Kui vannitoal on neutraalne põhitoon, on ka hiljem lihtne rätikuid, küünlaid, seebialuseid jms uute vastu välja vahetada, et oleks taas värske mulje.

3. Tee nimekiri värvidest, mis sulle meeldivad ja mis sind enam rahustavad. Samuti pane kirja teemad, mis sinu loomusega sobivad ja kujuta sinna juurde ka toonid. Nii on hea neid hakata kokku sobitama. Ära lase endal vaid vaimustusse sattuda liiga silmapaistvast moevärvist, see võib mõne kuu pärast tüütuks muutuda.

4. Tee poodides hinnavõrdlusi. Oled endale täpselt selgeks teinud, kui palju võid kulutada. Sageli on hea hind internetipoodides, samal ajal kui tavapoes maksab üks ja sama asi oluliselt rohkem.

5. Kui näed poes mõnda kallist aksessuaarikomplekti, siis leia aega ja sobita selle järgi ise kokku sarnane. Nii võid säästa raha, kuid tulemus on vaata et paremgi.

6. Võta koju värvinäidiseid ja vaata oma vannitoas, kuidas need erinevas valguses mõjuvad. Nii saad lihtsalt selgeks, mis üldse sobib sinu vannituppa. Poes võib värv tunduda hoopis teisena kui oma vannitoas hämaramas või hoopis aknast langevas valguses.

Allikas: ehow.com