„ROLF BENZ tähistab disaini, mugavust ja kvaliteeti. Et nende väärtuste raames veelgi edasi areneda, suuname freistili veel vabameelsematele ostjatele kõrgemas segmendis,” teatas Andreas Lechner, Rolf Benzi turundusjuht.

freistil on mõeldud ja valmistatud inimestele, kes eelistavad rafineeritud stiili ja on margiteadlikud. Nendel inimestel on mänguline, humoristlik, peaaegu kunstipärane suhtumine elusse. Samas sisekujunduses piiravad nad oma eelarvet. Nad ju ikkagi lendavad Himaalajasse matkama või vajavad vahendeid avangardlike disainriiete, teatrikülastuste, restoranide jaoks.
freistil

Need õrnahingelised boheemlased ei pea loobuma igatsusest juurte, heaolu ja originaalsuse järele. Schwarzwaldist pärineva lihtsakoelise ja nutika pehme mööbliga saavad nad luua isikliku kollaaži. Saadaval on kaunis nahkkollektsioon ja suur valik kangaid, mis töötati välja koos Saksa Hitexi tootja Rohlederiga. Freistilistid valivad 130 erineva võimaluse hulgast ja väljendavad oma iseloomu lahedate ühevärviliste, romantilis-lilleliste või Itaaliast inspireeritud kangastega. Toolide ja laudadega saavad nad ise oma eluruumi täiendada.

“Otsus valida saksakeelne nimi freistil sai tehtud täiesti teadlikult” selgitab Andreas Lechner. “Saksamaa on taas ülemaailmne, hiljemalt pärast 2006. aasta jalgpalli MM-i, trendikas ja saksakeelsed sõnad nagu zeitgeist (ajastu vaim) on ammu inglise keelde sulandunud. Kergestimõistetav freistil kehastab vabadust, vaba stiili ja üldist stiiliteadlikkust. Nimega pühendume täielikult ka oma Saksa juurtele ja Saksamaale kui tootmismaale.”

Kirg freistili järele ilmneb juba emotsionaalses piltide keeles ja kampaanias. Inimesed, kes armastavad mööbli- ja moeblogisid nagu “The Selby” või “The Sartorialilst” tunnevad end freistili pildikeeles koduselt. Fotograaf Florian Braun on teinud kodulugusid toredate vabameelsete inimestega Berliinist.
freistil


Jaga
Kommentaarid