Firmal on parasjagu Tallinna eri paikades arendamisel mitu omanäolist ja energiasäästlikku maja, kus kasutatakse moodsaid küttelahendusi, mis aitavad vähendada omaniku energiakulutusi. Korterelamutes on liidetud korteri ja eramaja hüved. Iga korteri juurde kuulub hoovi ehitatud terrass, kus on sama mugav grillida ja vaba aega veeta kui eramus, kuid selle mugavuse saab kätte märksa soodsama hinnaga.

Pirita Residents – Sinu uus elustiil Pirita südames


Privaatne korterelamu Pirita Residents on kahekorruseline privaatne elamu, milles kokku ainult neli korterit. Kolme- ja neljatoaliste korterite eelisteks on funktsionaalsus, modernne disain, kvaliteetsed materjalid. Kinnisesse rohelisse sisehoovi jäävad grillinurgad ja mugavad terrassid.

Merivälja Paarismaja – luksus eksklusiivses piirkonnas


Kui hindate kvaliteeti, innovaatilisi lahendusi, keskkonnasõbralikkust, eksklusiivsust ja mugavat elu, siis on Merivälja Paarismaja Ranniku tee 31a loodud just Teile.

Pirita Ridamaja – mugav elu rannarajoonis


Kuueboksiline Pirita Ridamaja asub Pirita linnaosa rohelisuses ning jääb suurematest magistraalidest piisavalt kaugele, mis võimaldab selle terrassidel rahulikult mõnusat seltskonda ja värsket õhku nautida.

Kristiine Kodu – uued ridaelamuboksid kesklinna lähedal

Kristiine Kodu ridaelamu asub Sõpruse puiestee ja Mooni tänava vahel vaikses sisekvartalis aadressil Vuti 54/58. 2100 m2 suurusel krundil asub kokku kuus boksi. Majad on krundile paigutatud nii, et lõunapäike paistab sisehoovi jäävatele terrassidele.

Viimsi Kuuse Villad

Viimsi Kuuse Villad on ridaelamu projekt, mis koosneb kuuest boksist Haabneemes. Boksid on projekteeritud valemiga 3 + 3 ning on omavahel ühendatud auto varjualustega.

Jaga
Kommentaarid