Tulenevalt eeltoodust mõistab Eco Advice suurepäraselt nii eraisikust kui ka ärikliendist kinnisvaraostjat ja -müüjat ning suudab olla abiks paljude teenustega kinnisvaraga majandamisel.

Omanikujärelevalve – ehitusnormide ja -projektide vastavuskontroll

Suhtluses ehitajaga on Eco Advice kliendi asendamatuks esindajaks. Eelkõige on see vajalik era- või paarismaja ehitamisel, kus on ostja läbimõeldud tagasiside ehitajale abiks. Vastavuskontroll ehitustööde projektile, samuti kasutatavate materjalide ja ehitustehnilise dokumentatsiooni nõuetele, tööde kvaliteedi kontroll jne – kõik need etapid on möödapääsmatult vajalikud, tagades töö kvaliteedi ning andes ehitajale adekvaatset ja sisulist tagasisidet.

Kodu ostueelne ehituskvaliteedi kontroll

Kuigi enamasti soovib klient osta kindlatele nõuetele vastavat kodu, ei tea ta sageli väljavalitud kinnisvara ehituslikke iseärasusi, samuti seda, kas see vastab ehitusseaduses ehituskvaliteedile kehtestatud tingimustele. Lisaks võivad jääda märkamata ehituslikud vead, mida enne tehingu vormistamist müüjal parandada lasta. Eco Advice pakub oma professionaalset abi ja konsultatsiooniteenust, olgu tegu uusarendusega või järelturu korteriga, era-, paaris- või ridamaja boksiga.

Müügilepingute ülevaatus ja juriidiline nõustamine

Tänapäeval ei tehta kinnisvaratehinguid ilma lepinguteta – broneerimisleping, notariaalne võlaõigusleping, notariaalne asjaõigusleping, üürileping jne. Arusaadavalt pole enamik inimesi pädevad kõiki neid lepinguid mõistma või jälgima. Selleks, et ükski oluline punkt lepingust kogemata või meelega välja ei jääks, tasub pöörduda Eco Advice'i spetsialistide poole.

Uue korteri dokumentatsiooni analüüs

Korralik arendaja ja ehitaja annavad ostjale müügiprotsessi käigus suure hulga dokumente üle – spetsifikatsioonid, seletuskirjad, garantiidokumendid. Need on olulised dokumendid, mis aitavad korteri ostjat hilisemal majandamisel. Kas kõik vajalikud dokumendid on ikka olemas ja korrektsed? Eco Advice tutvub üksipulgi kogu dokumentatsiooniga ning annab vajalikud vastused.

Sisekujundus ja sisustamine

Kui juba uus kodu, siis kindlasti läbimõeldud planeeringu ja uue omaniku maitsele vastava sisekujundusega. Hubase ja mugava kodu kujundamine ja sisustamine on suur kunst, mis nõuab aega, oskusi ning õigeid töövahendeid. Eco Advice pakub hindamatut abi ehitajale jooniste vormistamisel, põranda ja seinte kattematerjalide, samuti sanitaartehnika ning -keraamika valimisel, elektri- ja valgusprojektide koostamisel, eritellimusmööbli disaini ja jooniste tegemisel, sisustuse, valgustite, aknakatete ja aksessuaaride valimisel jne.

Korterite ost, müük ja väljaüürimine

Eco Advice vabastab muredest, mis kaasnevad korteri müümise või üürile andmisega. Tegemist on detailirohke tööga, mille nii mõnigi nüanss võib mõjutada elu ühe suurima rahalise tehingu edukust. Eco Advice aitab õige müügi- või üürihinna määramisel, objekti ettevalmistamisel müügiks ja üüriks, samuti professionaalsete fotode, soovi korral ka video, droonifotode ja -videote tegemisel. Muu hulgas pakutakse asjalikku abi nii juriidiliste lepingute koostamisel kui ka müügi- ja üüriprotsessist pideva tagasiside andmisega.

Korteri müügiks ettevalmistamine ehk lavastamine

Korteri müügi üheks eesmärgiks on võimalikult hea hinna saamine. Lavastamine ehk kinnisvara visuaalsesse tippvormi viimine pakub selleks head võimalust. Eco Advice pakub väärt nõu, kuidas tuua esile kodu parimad küljed ning võimalik potentsiaal – maitsekad värvilahendused, hubasus ja stilistika, vajadusel teha mõningaid pisiparandusi ja kõik ebavajalik eemaldada.

Üürikorterisse üürniku leidmine, selle majandamine ja kontroll

Oskuslikul majandamisel on üürikorterisse investeerimine tulus äritegevus, aga selleks on vaja aega ja oskusi. Eco Advice’il jagub mõlemat, pakkudes järgmisi teenuseid.

  • Üürileandja esindamine kõikides jooksvates küsimustes korteri (äripinna) väljaüürimisel, k.a korteriühistu ja haldusfirmaga.
  • Vastava volituse olemasolul laekumiste kontrollimine, samuti korteriühistu koosolekutel omaniku esindamine.
  • Suhtlemine üürniku ja arendajaga (kui on tegemist uue hoone garantiiküsimusega).
  • Samuti korraldatakse korteri kindlustamine ning suhtlus kindlustusfirmaga kindlustusjuhtumi korral.

Loetletud teenused on kasulikud nii kodu ostjale kui ka investorile, kes soetab kas äri- ja elukondliku kinnisvara.

Ärikliendile ja arendajale suunatud teenused

Siinkohal on loetelu märksa spetsiifilisem ning iga dialoog veelgi personaalsem, kuid lühikokkuvõte pakutavatest teenustest on järgnev.

  • Arendusprojektide professionaalne juhtimine.
  • Uute korterite müügi korraldamine.
  • Äriklientidele ja kinnisvara arendajatele kasulike teenuste pakkumine, näiteks arendamiseks sobiva kinnistu leidmine, arenduskontseptsiooni loomine ning selle tehnilise ja majandusliku teostatavuse analüüsi koostamine.
  • Projekteerimis-, ehitus- ja garantiiperioodil esindamine.

Loe Eco Advice'i teenuste eluliste näidete kohta (nn case study) nii kodulehelt kui ka Facebookist.

Eco Advice'i kõikide teenustega saab põhjalikumalt tutvuda siin. Küsi rohkem infot e-maililt teenused@ecoadvice.ee või helista 645 5067.

Jaga
Kommentaarid