Triinul on lõpetanud TLÜs kunstiteraapia eriala ja töötab reisikonsultandina. Tanel on õppinud TTÜs materjalitehnoloogiat ja töötab projektijuhi-tootespetsialistina põrandakattefirmas Floorin. Kas kõige paremad põrandad tulevad siis just sellesse korterisse? Taneli sõnul tuleb neil põrandakatteks vastupidav LVT-kate — põrand, mida igaüks endale tahaks. Mis see täpselt on, seda saab näha saadetes.

Noortele meeldib oma elu planeerida ning uue korteri idee oli neil valmis juba ammu enne saatesse tulekut, kuigi saatesse minek oli uitmõte.

Taneli suurimaks hobiks on fotograafia, Triinu naudib käsitööd, kunsti ja sporti. Koos on nad ehitanud oma praegusesse koju mitmeid mööbliesemeid, näiteks köögilaua, diivanilaua ja voodi.

Kuidas on seni läinud ja mida teeks teisiti?

Triinu ja Tanel: Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Sellise suhtumisega leiab alati lahenduse nii korteri ehitamisel, omavahelistes suhetes kui ka mujal elus. Näiteks olime planeerinud ägeda valguslahenduse meie uude koju, kuid korterit nähes olid kõik juhtmed juba veetud ja kuna valgustus on iga ruumi üks olulisemaid komponente, siis kogu meie plaan valgustuse osas nurjus. Pidime ümber mõtlema ja leidma alternatiivse tee ning jõudsime lõpuks veelgi parema lahenduseni. Ja teisiti ei teeks me mitte midagi, sest kõik see, mis meie elus hetkel toimub ja mida see saade kaasa toob, on meile vajalik õppimiseks ja arenemiseks ning millegi jaoks on see kõik hea!

"Naabrist parem" uue hooaja esimest saadet näeb 13. aprillil kell 20 TV3-s.