Lapse tuba on koht, kus saab sisustamisel rohkem fantaasiale ruumi anda. Muidugi tuleb läbi rääkida ka lapsega, millist tuba tema sooviks. Lennaku seal toas haldjad, seilaku purjekad, valitsegu piraadid või hoopiski rahu ja õhtupimeduses säragu laes taevased tähed… Igale oma. Just selliseid omapäraseid ja vahvaid pilte tubadest me ootame.

Pilte saab saata 5. septembrist kuni 28. septembrini, iga lugu läheb ka meie lehele ning kõik pildid lähevad rahvahääletusele 29. septembril. Hääle oma lemmikule saab anda kuni 3. oktoobrini kl 14. Seejärel kuulutame välja võitja, kes saab endale stiilse ja šiki diivanvoodi, mis kulub kindlasti igasse koju marjaks ära.

Osalemiseks laadi alloleva vormi kaudu üles 1-4 pilti, lisa paari lausega, kuidas just selline sisekujundus sündis. Võitjast ja tema toast kirjutame ka artikli.

Tuba peab olema puhas ja korralik. Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid pilte mitte avaldada. Toimetusel on õigus pilte edaspidi lugude juures illustreerivana kasutada (autorile viidates).

Kaamera või telefon kätte ja pildistama!