Maja asukoht on vaikses kaunilt haljastatud sisehoovis, kus teised piirkonna majad moodustavad krundi ümber müratõkke. Kõikidel korteritel on rõdu ja ülemiste korruste korteritel suured päikesepoolsed terrassid. Ülemised korrused on projekteeritud tagasiastetega, pakkudes avaramaid vaateid. Maja suureks eeliseks on ka lifti olemasolu ning parkimiskohad suletud garaažis. Hoonel on enda gaasikatlamaja, mis tagab märgatavalt soodsamad küttekulud võrreldes kaugküttega. Majale paigaldatakse päikesepaneelid, millest saadav energia suunatakse üldelektritarbimisse.

Sellesse väikesesse terrassmajja ehitatakse ainult 19 korterit. Majas on valdavalt kahetoalised korterid suurustega 39,2 m2–49 m2. Väikesed kompaktsed kolmetoalised on suurusega 55,6 m2– 68,1 m2. Leidub ka üks neljatoaline korter suure 39,5 m2 terrassiga. Soklikorrusele tulevad 15 garaažikohta ja 16 panipaika. Korterite hinnad algavad 123 000 eurost. Maja hoov on vaikne, asukoht teiste majade vahel tagab rahu ning kogu kinnistu piiratakse aiaga. Rajatakse mitmekülgne haljastus, kuhu muu hulgas istutatakse pihlapuud ja Sabiinia kadakad.

Selliste parameetritega korterid on ideaalsed noorematele inimestele või paaridele, kes töötavad lähedalasuvates büroohoonetes, ka näiteks Ülemiste Citys, ning kellest paljud on välismaalastest spetsialistid, kes soovivad uues ilusas majas korterit üürida. See omakorda tähendab, et oodatud on ka investorid. Rääkimata kõikidest teistest inimestest, kellele meeldib kesklinn ja kõik see, et kõik on käe-jala juures.


Ümbruskond

Stockmann jalgsi 10 minutit
Viru keskus jalgsi 15 minutit
Kadrioru park 20 minutit
Bussijaam 2 minutit
Keskturg jalgsi 10 minutit
Trammi- ja bussipeatused on kaheminutise teekonna kaugusel. Nüüdsest saab sõita mugavalt trammiga ka Ülemiste keskusesse ja lennujaama.

Haljastus

Krundile tuleb mitmekülgne haljastus. Maja ees, sissesõidutee ääres kasutatakse kaht erinevat tüüpi harilikke elupuid ja Sabiinia kadakaid. Majaesisel hakkavad krunti piiritlema mägimännid ning külgedel lisaks lodjapuulehine põisenelas. Maja ida- ja läänekülgedele istutatakse pihlakad.

Majaesisele muruplatsile ehitatakse pere pisemate tarvis väike laste mänguväljak koos kiige ja liumäega.

Jaga
Kommentaarid