Oma suvisest rõdust saatis meile pildid Tamara, kes elab ühes Pelguranna stalinistlikus majas ning on kahe rõdu õnnelik omanik. Muidugi on mõlemast rõdust maksimum võetud ning sinna sisse seatud kaunis suvine lilleaed, kus kasvavad hästi ka eksootilist päritolu taimed — Tamara enda lemmikuks on Mehhiko vanikkuljus.

Osale samuti meie suvisel konkursil “Minu kodu suvel“ — haara kaamera, jäädvusta üles oma suvine elamine ning saada meile 3-6 fotot. Lisa asukoht ja kommentaar oma rõdu, terrassi, aia, väliköögi või suvekodu kohta. Pilt võib olla tehtud ka varasematel aastatel.

Pilte saab saata aadressil moodnekodu@delfi.ee alates 4. juulist kuni 1. septembrini 2019. Finaali valitud fotod lähevad rahvahääletusele, mis kestab 4.9-11.9.2019. Rahvahääletusel enim hääli kogunud osaleja on konkursi võitja.

Konkursi tingimused:

  • Objekt peab olema ilus, puhas ja korralik.
  • Pildi saatjal peab olema õigus pilti kasutada, st ebaõigel teel saadud pildid fotovõistlusel ei osale.
  • Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid pilte mitte avaldada.
  • Toimetusel on õigus kasutada pilte edaspidi artiklite juures ja moodnekodu.ee paberväljaandes, viidates autorile.
  • Konkursi korraldajateks on Delfi eestikeelne sisustusportaal moodnekodu.ee ja Delfi venekeelne sisustusportaal dekor.ee. Kõik konkursile valitud kodud, aiad, terrassid, rõdud saavad kajastust mõlemas portaalis, samuti toimub konkursi võitja valimine rahvahääletusel mõlemas portaalis. Mõlema portaali hääletusel antud hääled summeeritakse.
  • Peaauhinna on välja pannud Fiskars: selleks on täiuslik aedniku komplekt, kuhu kuulub automaatse kerimisega ja ratastega kastmisvoolikukomplekt Waterwheel XL ja Xact sarja plaatkõblas, umbrohunuga, kobesti, välkkõblas, aiareha ja lehereha. Komplekti väärtus on 400 eurot.
  • Lisaks loosime kõikide osalejate seast välja ühe õnneliku, keda ootab Fiskarsi komplekt, kuhu kuuluvad lühikese varrega tööriistad Fiskarsi uhiuuest sarjast Xact (istutuskühvel, istutushark, reha, umbrohunuga ja umbrohueemaldaja) ja PowerGear sarja hekikäärid. Komplekti väärtus on 125 eurot.

Vaata auhindu klikkides galeriil:

Vaata pilte ka teistest konkursile laekunud aedadest ja terrassidest: