Ka elamise sisustanud pereema sõnul on must nende jaoks malbe, rõõmus ja intelligentne värv. Mustale on interjööri kaaslaseks valitud maalähedane pähklipuu ja värvidest hall-valge. Maja ennast ümbritseb rohelus ja teised looduse värvid. Pere jaoks on oluline, et kõik nii sees kui väljas harmoneeruks omavahel. Nii on näiteks ka kodulinnud süsimusta värvi.

Kõik sisustusdetailid on hoolikalt valitud ja elamisest juba juhuslikke detaile ei leia. Kodu südameks on köök, kus alustatakse ja lõpetatakse päeva. Köögilahendus on pere endi projekteeritud ja kõik materjalid on nende poolt tootjale ette antud.

Elamises ollaksegi kõige uhkemad just köögi üle, mida kõik pereliikmed peavad üksmeelselt kodus kõige paremini õnnestunud lahenduseks. Köök paistab silma oma maitsekalt mustade mattide pidadega koos musta kivist tasapinna, struktuurvärvitud seina ja pähklipuust detailidega. Iga sisustusdetail alates köögitehnikast lõpetades soolatopsi ja munarestiga on hoolikalt valitud.

Vannituba ehk koduspaa pakub igapäevast hoolitsust, kuid ka spaalikku lõõgastust pärast pikka päeva või nädalat. Leiliruumist avaneb vaade koduaiale ja ümbritsevale loodusele. Nii eesruumis kui ka leiliruumis saab kuulata meelepärast muusikat ja lülitada valguse hubasemaks.

Koduspaa on erinevalt kodus domineerivast mustast hallides toonides, kuid samuti pähklipuust detailidega. Koduspaa lahutamatuks osaks on aias asuv tünnisaun, mis ka mullitab nagu mullivann ja pakub tähistaevas õhtutel maksimaalset lõõgastust. Ka koduspaas ei ole ükski sisustusdetail (sh kosmeetika- ja pesuvahendite pakendid) juhuslik, vaid kõik on detailideni läbi mõeldud.

Vaata rohkem pilte kodust klikkides galeriil:

Maakodu ja moodnekodu.ee ühine konkurss “MEIE KODU 2018” konkurss toimub järgmistes kategooriates: kauneim maakodu, kauneim moodne kodu, elutuba, vannituba, köök, magamistuba, lastetuba, aed ja terrass. Kandideerimise tähtaeg oli 20. september ja konkurss on selleks aastaks lõppenud. Võitjad selgitab žürii novembrikuus, erandina selgub lastetoa kategooria võitja rahvahääletusel oktoobrikuus. Konkursi kohta loe lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid