Troopilise hõnguga magamistuba suvepealinnas Pärnus paistab silma põneva värvikasutuse, uhke seinamaalingu ja laheda tepitud magamistoamööbli poolest. Kõik detailid on osavalt üheks toimivaks tervikuks seotud ja sobivad üksteisega kui valatult!

Vaata pilte teistest magamistoa kategooria vaheauhinnale kandideerinud magamistubadest:

"MEIE KODU 2018" konkurss kestab täies hoos edasi. Võistlusel saab osaleda üheksas kategoorias — saada pildid oma moodsast kodust, maakodust, elutoast, vannitoast, magamistoast, köögist, lastetoast, aiast või terrassist. Maikuus on fookuses vannituba ja juba maikuu lõpus selgub vannitoa kategooria vaheauhinna võitja. Auhinnafond on kokku 9150 eurot. Võistluse peaauhinnad (KAUNEIM MAAKODU 2018 ja KAUNEIM MOODNE KODU 2018) on välja pannud Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest. Kummakski peaauhinnaks on Gardesti 2000 eurone kinkekaart.

Ajakirja Maakodu ja sisustusportaali moodnekodu.ee ühine fotovõistlus “MEIE KODU 2018” toimub perioodil 1. aprill — 30. september 2018. Kandideerijate registreerimine lõpeb 20. septembril 2018. Erandina lõpeb kandideerimine kauneima aia kategoorias 20. augustil 2018.

Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.