Kahe väikese piiga Nora (5a) ja Birke (3a) jaoks sisse seatud lastetuba Tartumaa metsade vahel on ilma kahtlusteta iga lapse unistus, sest ruumile on lähenetud äärmise leidlikkuse ja mängulisusega. Et toal endal on ruutmeetreid külalltki vähe (12 m2) ja tuba jagavad kaks last, siis otsustati kasutatavat pinda hoopis kõrgustesse ehitada. Toa keskmeks sai emme kavandatud ja issi ehitatud laealune majavoodi.

Vaata ka teisi konkursile laekunud lastetube:

Kategooria võitjat ootab fotosessioon tunnustatud fotograafi Marilin Leenurmiga. Fotosessiooniks on riietekomplektid pannud välja River Island, mille hulgast saab võitja ühe pildistamisel olnud komplektidest endale valida. Auhinna väärtus on kokku 500 €.

Ajakirja Maakodu ja sisustusportaali moodnekodu.ee ühine fotovõistlus “MEIE KODU 2018” toimus perioodil 1. aprill — 30. september 2018. Võistlusel sai tänavu osaleda üheksas kategoorias — kauneim moodne kodu, kauneim maakodu, elutuba, vannituba, magamistuba, köök, lastetuba, aed ja terrass. Auhinnafond oli kokku 9150 eurot. Võistluse peaauhinnad (KAUNEIM MAAKODU 2018 ja KAUNEIM MOODNE KODU 2018) on välja pannud Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest. Kummakski peaauhinnaks on Gardesti 2000 eurone kinkekaart. Teiste kategooriate võitjad selgitab žürii novembri alguses.