Vana põrand sai puhastatud nõukogudeagsest rohelisest värvist, et taastada selle naturaalne ilme. Nüüd loovad puitpõrandad erinevates tubades kodule mõnusalt sooja tunde. Lisaks sai eemaldatud köögist vana puuküttepliit ning eluatoa ja magamistoa vahelt ahi, et saada juurde rohkem põranda- ja seinapinda elutoa riiulite, kontorinurga ja magamistoa garderoobi jaoks. Ehituse käigus sai ka endine köök ümber tehtud lastetoaks.

Korterisse valiti põhivärviks valge, et saavutada avaram efekt. Valgele lisab kontrasti must, hall ja puit. Mis kujundusse puutub, siis realiseeriti paljud esialgsed ideed, aga ka töö käigus tekkis ka hulga häid ja uusi mõtteid. Näiteks elutoa ja vannitoa krohviga kaetud seinad, mis idee järgi pidid algselt saama vastavalt värvitud ning plaaditud.

Köögi puhul tekkis idee katta sein tapeediga alles aasta hiljem, kui ühtegi muud sobivat lahendust ei leitud ja lõpuks märgati Ferm livingu tapeedi valikus meelepärast mustrit, mis üle lakituna tundus ka kööki ideaalne olevat. Seda oli lihtne paigaldada ja on hiljem ka vajadusel üle kleebitav.

Remonti tehes on püütud ise võimalikult palju ära teha alustades radiaatorite värvimisest kuni mööbliesemeteni, mille on pereisa ise oma kätega valmis meisterdanud — magamistoas voodi, lastetoa voodi, rõdumööbel, kontorinurk ja veel mitmed muud detailid. Ise tehtud asjade kõrval on kasutatud nii kodumaist mööblidisaini kui ka “kiirmööbli” kettide toodangut.

Vaata rohkem pilte kodust klikkides galeriil:

Maakodu ja moodnekodu.ee ühine konkurss “MEIE KODU 2018” konkurss toimub järgmistes kategooriates: kauneim maakodu, kauneim moodne kodu, elutuba, vannituba, köök, magamistuba, lastetuba, aed ja terrass. Kandideerimise tähtaeg oli 20. september ja konkurss on selleks aastaks lõppenud. Võitjad selgitab žürii novembrikuus, erandina selgub lastetoa kategooria võitja rahvahääletusel oktoobrikuus. Konkursi kohta loe lähemalt SIIT.