Köögist sai kogu elamises üks olulisemaid projekte, mis sai kujundatud koos elutoaga, et moodustuks ühtne tervik. Köögimööbli valikul oli oluline selle funktsionaalsus ja kasutusmugavus — sellest ka pehmelt sulguvad kapid ja sahtlid, üks korralik sahverkapp ja parajal kõrgusel asuv ahi, tööpinna materjalina valge kivi.

Hea kontrasti toovad avatud kööki tumehalli-sinist värvi köögikapid vasksete käepidemetega, mis sobivad ideaalselt pähklitooni parketi ja heleda interjööriga. Köögiga ühendatud keskmes on parajalt suur ja mugav nurgadiivan, mis on Eestis toodetud.

Magamistoast pidi saama tõeline oaas puhkuseks — helge ja pehmetes toonides. Samas oli oluline ka asjade funktsionaalne paigutus ja garderoobi olemasolu — nii sündis praktiline walk-in garderoob. Hubasust lisavad paksud pimendavad kardinad ja ka valgustusel on magamistoas oluline roll — sellest ka valik voodi kõrval rippvalgustite kasuks.

Lastetuba peab korteri perenaise sõnul olema lõbus ja funktsionaalne ning selle kujundamisesse kaasati ka 7-aastane perepoeg, kes alustas sel aastal kooli. Sellest lähtuvalt sai ka tuba loodud koolipoisile sobilikuna, et oleks oma koht nii õppimiseks kui ka mängimiseks. Värvidest valiti koos välja kollase, halli ja musta-valge kombinatsioon. Ka valgustus sai oluliseks märksõnaks, et iga tegevuse jaoks oleks sobiv valgus.

Vannituba sai piisavalt ruumikas ja funktsionaalne ning sealt ei puudu ka saun. Oma naturaalsetes toonides mõjub saunaga vannituba tõeliselt mõnusa koduspaana.

Vaata rohkem pilte sellest kaunist elamisest klikkides galeriil:

Kui sulgi on kena kodu, millega soovid konkursil osaleda, siis haara kaamera ja saada pildid oma elamisest. Konkursil saad osaleda terve kodu, aga ka mõne üksiku toaga. “MEIE KODU 2018” konkursile ootame kandideerima järgmistes kategooriates: kauneim maakodu, kauneim moodne kodu, elutuba, vannituba, köök, magamistuba ja lastetuba. Osaleda saab ka mitmes kategoorias korraga. Fotosid ootame hiljemalt 20. septembriks. Iga kategooria üldvõitja selgitab žürii novembris. Võistluse auhinnafond on kokku üle 9000 euro. Võistluse kaks peaauhinda, 2000-eurosed kinkekaardid on välja pannud kodu- ja aianduskeskus Gardest. Konkursi kohta loe lähemalt SIIT.