Tallinna üks suurimaid elamuarendusettevõtteid Bonava loob Stroomi ranna lähedale kaheksakordse valgusküllaste klaasrõdude ja targa kodu lahendustega energiatõhusa kortermaja, mille kõrgemate korruste kodudest avaneb panoraam vanalinnale ja merele. Moodsal elamul on hoolikalt planeeritud sissepääsuterrass ning mugavate puhkealadega hooviala.
Rannamaja tulevased elanikud saavad nautida oma kodu rõdul soolast mereõhku ja ümbritsevat rohelust, sealjuures on linnamelu ja -mugavused, koolid ning lasteaiad käe-jala juures. Hubase ja tervikliku elukeskkonna loovad laste mänguplatsid ning spordi- ja virgestusala. Igal kodul on panipaik, kus on mugav hoiustada lapsevankrit ning hooajaväliseid asju. Parkida on mugav elamu kõrval või majaaluses parklas.
Maast laeni aknad ja rõdude klaaspiirded võimaldavad uues kodus maksimaalselt valgust ja avarust.
Kvaliteetse kodu loovad uuenduslik targa kodu lahendus, mugav põrandaküte ja korteripõhine soojustagastusega ventilatsioon, mis tagab uues kodus tervisliku sisekliima. Kolde Rannamajale on omistatud energiatõhus B-energiaklass.
Kolde puiestee.
Kolde Rannamaja naabruskonna tõmbenumber Stroomi rand kutsub päikeselisi päevi nautima, parkmetsa terviserajad ootavad jooksu- või kepikõnniringile. Mereäärne kergliiklustee, grillialad ja ka surfirand pakuvad pärast tööpäeva mõnusat lõõgastust ning aktiivset tegevust leidub mitmetel spordi- ja mänguväljakutel. Kodust ainult mõnekümne meetri kaugusel asub ka uus multifunktsionaalne basseiniga Sõle spordikeskus.
Läheduses asuvad Stroomi rand ja parkmets pakuvad mitmekülgseid võimalusi vaba aja veetmiseks.
Jaga
Kommentaarid