Võistlusel sai osaleda kuues kategoorias ja selgus ka rahva lemmik. Rahva lemmiku sai valida moodnekodu.ee Facebooki lehel. Auhinnafond oli kokku 6200 eurot. Peakategooria võitja selgitas žürii, teiste kategooriate võitjad selgusid rahvahääletusel.

Žürii valis lemmiku peakategoorias, kus läksid arvesse terviklikult kujundatud kodud, olgu selleks korter, eramu või suvekodu. Peaauhinna, 2000-eurose suvemaja Nordikwoodilt saab Martin Miil, kes on end sisse seaadnud põhjamaiselt karges ja kontrastses kodus.

Sisearhitekt Kärt Tähema sõnul oli tegu võluva ja hästi läbi mõeldud tervikliku koduga, mille kohta võib öelda — stiilipuhtalt lõpuni välja! Värvid, kontrastid, mustrid, seejuures ka looduslikud materjalid — oskulsikult kokku pandud ja kõlama pandud.

Eve Kallaste, perejalaps.ee toimetaja: Võiduka kodu omanikule võib öelda, et loodud on mõnusalt terviklik lahendus. On aru saada, et iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ning otsitud on just need kõige õigemad sisustsuelemendid, et kujundada tervik. See on maitsekalt õnnestunud!

Marian Kivila, moodnekodu.ee kaastoimetaja: Põhjamaiselt lihtne ja kontrastne elamine avaldas muljet juba esimesest silmapilgust. Ruumikasutus ja materjalid on hästi läbi mõeldud ning ülesehitus kontrastidele loob mõnusalt harmoonilise terviku. Kõike on elamises täpselt parasjagu. Ei midagi liiga vähe ega palju.

Heili Teder, Ekspress Meedia elamusturunduse projektijuht: Pilkupüüdvalt ühtne ja julgelt läbiva joonega — musta ja valge kohtumine kõige paremal moel. Jätab puhta ja helge mulje, olles seejuures hubane ja soe. Ausalt öeldes koliks kohe sisse!

Irmeli Karja, moodnekodu.ee peatoimetaja: Kui pildid sellest kodust fotovõistlusele saabusid, siis haarasid ka kohe pilku. Juba sisse astudes algab võrratu musta ja valge kontrast kõige paremal moel. Huvitaval kombel on siin elamises küll väga palju põnevaid detaile, aga need ei koorma ruume, vaid sobivad siia valatult, tulles esile parasjagu. Lihtsate võtetega loodud skandinaaviapäraselt karge kodu, mis ei jäta külmaks.

KATEGOORIATE VÕITJAD JA AUHINNAD. Võitjad selgusid rahvahääletusel.

KÖÖK, auhind Arens Mööbli 1000-eurone kinkekaart. Palju õnne, Geil!
VANNITUBA, auhind Balteco 500-eurone kinkekaart. Palju õnne, Pirgit!
NUTIKAS KODU, auhind Light24.ee 500-eurone kinkekaart. Palju õnne, Gerda!
ELUTUBA, auhind ELKE Mööbli 350-eurone kinkekaart. Palju õnne, Kristel!
MAGAMISTUBA, auhind Deluxilt 568 € väärtuses sai endale Kristo noorusliku ja julge magamistoa lahenduse eest. Magamistoa kategooria eriauhinna, 499-eurose Napsie madratsi sai Napsie meeskonna lemmik, milleks osutus samuti nooruslikult julge ruumilahendus. Palju õnne!
RAHVA LEMMIKUKS sai peakategoorias jällegi nooruslikult julge elamine. Auhinnaks Ekspress Meedia VIP pakett üheks aastaks. Palju õnne, Kristo!
  • Igas kategoorias ootasid osalejaid ka vaheauhinnad — lemmikud selgusid rahvahääletustel.
Köögi vaheauhind, 500-eurone Arens Mööbli kinkekaart, läks Geilile.
Vannitoa vaheauhinna, 250-eurose Balteco kinkekaardi sai Lembe.
Nutika kodu vaheauhind, 200-eurone Light24.ee kinkekaart, läks Keityle, kes leidis väikses ruumis optimaalse lahenduse.
Elutoa vaheauninna, 150-eurose Elke Mööbli kinkekaardi sai Katrina.
Helesinise ja hästi läbi mõeldud magamistoa omanik Kristel sai kaunilt kujundatud toa eest vaheauhinnaks Deluxi 199-eurose Ergo teki-padjakomplekti.

Palju õnne kõigile. Võtame võitjatega ühendust. Uue võistluseni uuel aastal!

Jaga
Kommentaarid