Amanjeda by Katrin Kuldma on välja kasvanud 1993 asutatud Katrin Kuldma Moestuudiost. Moestuudio liitis endaga 1997 aastal Tallinna Moemaja parimate meistritega couture divisioni. Nii sai väikesest disaineristuudiost Katrin Kuldma Moemaja. Eesti esimene disaineri nime kandev moemaja sai kuulsaks rafineeritud stiili ja kõrge kvaliteedi poolest. Tänases moeettevõttes on ühendatud pühendumist nõudvad käsitööoskused ja moodsaim tehnoloogia, põhjamaine karge disain ja maailma parimate kangaste valik.

2014 detsembris avati Amanjeda esindusbutiik Tallinnas Kentmanni 6. Amanjeda by Katrin Kuldma kollektsioone müüakse lisaks Tallinna butiigile ka Riias, Moskvas, Helsingis. Amanjeda kollektsioonid on esindatud showroomis Milaanos.

Disainiöö 2016

AMANJEDA by Katrin Kuldma Nordic Outdoor ühendab traditsioonid ja innovaatilisuse, esteetika ja funktsionaalsuse. Tuule- ja vihmakindlad ülerõivad on valmistatud Loro Piana Storm System® angoora- ja kašmiirvilladest. Amanjeda ilmastikukindlate üleriiete kollektsioon on loodud põhjamaa karmideks talvedeks nii moodsalt tempokas linnaelus kui nädalalõppudeks looduses. Amanjeda Nordic Outdoor mudelid on ühtaegu supersoojad ja šikid, sobivad kandmiseks nii vabaajariiete kui ka formaalse stiiliga rõivastusega.

Moetenduse piletid on müügil Eesti Disaini Maja galerii veebipoes.

Jaga
Kommentaarid