Kalli korteri üürilised on tihtipeale väga nõudlikud ning neil on omajagu erisoove. Nii näiteks peaks üürileandja värskendama uue elaniku jaoks korteri siseviimistlust või veel enam, muutma seinte värvi vastavalt huvilise soovidele. Samuti tuleb ette, et välja on vaja vahetada voodi või diivan. Mõnikord, kuid siiski harva, tuleb omanikul aga kogu olemasolev mööbel korterist üldse ära viia. Hinna üle tingimist tuleb selliste korterite puhul ette aga pigem üksikutel juhtudel.

Kindlasti võiks korter olla varustatud kõige elementaarsega – seal hulgas korralikud toidunõud, kvaliteetne voodipesu ning elutoas olmetehnika. Sisustatud köök on elementaarne.

Omanik peaks olema valmis ka väga erilisteks soovideks. Nii näiteks võib üürilisel olla maalikogu, mida ta soovib korterisse üles panna. Sel juhul võiks sõlmida erikokkuleppe, kuidas kompenseeritakse seintesse puuritud augud.

Korraliku taustaga üürniku ja heade tingimustega lepingu puhul on üürileandjad mõistlikul määral üürnike soovidele valmis ka vastu tulema. Tihti on ka selliste korterite omanikel suuremad nõudmised üürnikule – eeldatakse pikemat üüriperioodi ning sageli küsitakse tagatisraha mitme kuu üüri suuruses summas.