Tool Mammoth
Ilusaima elutoa konkurss on lõppenud. Suur tänu kõikidele osavõtjatele. Kolme nädala jooksul saadeti kokku 32 elutoa pildid, seejärel oli nädala aja jooksul võimalik anda hääl oma lemmikule. Kauneima elutoa omanikku ootab väärikas auhind — tugitool “Mammoth”, mille on välja pannud sisustussalong NORR11. Auhinna väärtuseks on 1079 €.
Loe edasi...
Hilkka elutuba
Moodnekodu fotokonkurss on jõudnud lõpusirgele. Kokku saadeti meile 32 elutoa pildid. Aitäh kõikidele osalejatele. Finalistide valikul arvestasime omanäolisuse ja läbimõeldud ning nutikate lahendustega, samuti oli oluline terviklikkus. Auhinna on välja pannud sisustussalong NORR11 ja selleks on 1079 € maksev disaintugitool. Kes saab selle omanikuks?

Jane elutuba
Tegemist on jõe ääres asuva majaga, mille juurde juurde pääseb üle silla. Toa teevad eriliseks kevadiselt säravad värvid ja suured aknad, millest paistab sisse palju valgust. Sellises toas viibides on selline tunne, nagu alati oleks kevad. Maja asub Tartumaal Ülenurme vallas.

Kertu elutuba
Tegemist on Harjumaal Peetri alevikus asuva maja elutoaga. Toa siseviimistluses ja kujunduses on kasutatud palju loodulikku materjali. Laes annab vanaaegset hõngu üle 400 aasta vanune palk ja õhtuti loob mõnusat meeleolu tuppa kumav kaminatuli. Kujundamisel oli põhimõte - peaasi et endale meeldib.

Diana elutuba
See pilt on tehtud eelmise aasta aprillis. Me elame Soomes Vantaa linnas 3-toalises korteris. Kuigi aastaga on meie elutoa välimus päris palju muutunud, meeldib mulle nende piltide aura. Väljas veel puud lehtedes polnud, aga meil oli kodu rohelust täis ja päike paistis ka väga soojendavalt aknast sisse.

Viktori elutuba
Meie väike korter asub uues mõni aasta tagasi valminud 8-korruselises majas Tallinnas. Kuna maja on ehitatud moodsas vaoshoitud stiilis, siis sisekujunduses üritasime hoida samuti minimalistlikku joont. Eesmärgiks oli luua soe ja hubane miljöö, ühtlasi aga neutraalne taust värvilistele detailidele, mida tüdinemise korral saab teiste vastu lihtsasti välja vahetada.

Mairise elutuba
Meie pere eramu asub Lõuna-Eestis, Valga linnas. Kodu rajamisel oli meie pere sooviks, et elutoas oleks piisavalt ruumi ja valgust. Toale lisab erilisust teleritagune sein, mis on kaetud suurte kiviplaatidega.

Joonase elutuba
Meie eramu asub Viimis vallas. Meeldib, kui elutoas on piisavlt ruumi ja värve. Kardinad on ise õmmeldud. Toale lisab erilisust osaliselt bambustapeediga kaetud sein.

Carrie elutuba
Tallinnas Kalamajas asuv 40 m2 korter, mille on omanik Joonas sisustanud Skandinaavia stiilis. Hele sisustus teeb olemise rõõmsaksja retrohõnguline mööbel on sobivaks täienduseks.
Loe edasi ...
Liina elutuba
Minu kodu asub Kuressaares Saaremaal. Korteri teeb eriliseks see, et kogu elamine asub ühes 42-ruutmeetrises toas: elutuba, köök ja magamistuba. Seega on see kokku nagu üks suur elutuba, mille teevad eriliseks kaldseinad ja naturaalsed palgid.

Katarina elutuba
Elame väikese majaksese Kukku külas. Meie suure toa teeb eriliseks erinevus meie teistest tubadest. Kui terve maja puiduga tehtud, siis elutuba on nagu teine maailm. Meie söögilaud on saadud Hiiumaalt vanakraami hulgast. Elutuba on see koht, kus meie pere kokku saab.
Loe edasi ...
Marili elutuba
Korter asub 13. korrusel, Virbi tänaval, Lasnamäel. Avar vaade merele ja kesklinnale. Pilt seinas on tehtud väga vanast tennisepildist, mis ma sain ebay-ist. Ostsin tühja korteri ja olen kogu kujunduse ise loonud.

Elan siin koos kiisu Milaga, kelle ma leidsin tänavalt. Eriline on imeilus vaade ja see, et meie elutuba on ilma TV-ta.
Loe edasi ...

Johanna Maria elutuba
Meie kodu asub Harjumaal, Tallinnast ligi 40 km kaugusel Treppoja jõe kaldal Männimetsas. Eriliseks teeb selle just see, et kõik oleme ise välja mõelnud, teoks teinud ja ilmselt on meil maailma kõige värvilisem diivan.

Veiko elutuba
Meie kodu Harjumaal keset metsa iseloomustab segasummasuvilalik korrapäratus, kus koduselt tunneme end nii me ise kui pere kõige edevam liige — must kass Skype. Kõik ideed ja mööbliesemed selles avatud elutoas on oma koha leidnud ajapikku, muudavad vastavalt tujule värvi ja asukohta ning on veidike teistsugused. Kiiksuga. Nagu me isegi.
Loe edasi ...
Yana elutuba
Mustamäel asuv korter, kus kehtib ütlus - ise tehtud, hästi tehtud. Elutoas on kõik oma kätega tehtud. Eriti suur emotsionaalne tähendus on kapiuste sisse paigutatud reisifotodel.

Marise elutuba
Meie väike 2-toaline korter asub hruštšovka tüüpi majas Tallinna kesklinnas. Maja on ehitatud 1960ndate paiku. Taolistes elamutes on väga raske erilist sisekujundust välja mõelda, sest korterid on väga väikesed ja madalate lagedega. Otsustasin siiski kogu korteri ümber teha. Vaheseinad said maha lõhutud ja nende asemele uued ehitatud.

Annely elutuba
Minu elutuba, kus pikutan siis, kui "peidus" käin. Põllu servale kortermajja ehitatud maakodu ehk peidukas. Valminud maakodumekki andvana. Moodsusega ei eputa, seal on lihtsalt hea ja päike paistab alati tuppa. Asub Triigi külas, 40 minuti sõidu kaugusel Tallinnast.

Lembi elutuba
Meie kodu asub Ülenurme vallas Soosilla külas. Kuna lapsed sirgusid suureks ja kolides elama omapäi, tekkis perega ühine soov elutoa ja köögi vahelt sein ära lõhkuda, et oleks mugav tulla pühade ajal kokku suures ja avaras elutoas. Elutoa ja köögi vahelisest palkseinast ehitas usin pereisa elutoamööbli. Toa nurgas asuval lillepostamendil on samuti väikene tähendus.
Loe edasi ...
Hille elutuba
Elame 3-toalises korteris. Kümne aastaga on loodud kodu, kus on avatud köögiga elutuba ja riiuliga eraldatud magamistuba. Kuna peres on 18-aastane poeg ja 12-aastane tütar, vajasid lapsed eraldi olemist. Seepärast ulatub meie elutuba kööki ja on osaliselt ka magamistuba, mis teeb selle meie jaoks eriliseks. Kodu asub Tallinnas Haabersti linnaosas.

Katrini tuba
Meie hubane pesa asub Sõmerpalus paneelmajas. Tahtsime midagi uut ja hakkasime värve kokku sobitama. Heledam seinaosa annab juurde väga palju valgust. Diivanit soovitan kõigile, suur ja mugav. Kätt sai harjutatud isegi pildi maalimisel. Meile meeldib olla oma ilusas elutoas.

Inna elutuba
Eelmisel aastal valmis koostöös arhitekt Armini ja sisekujundaja Birgitiga natukene teistsuguse eramu Tallinnas Kakumäel. Mis siis on erilist 36m2-s elutoas? Elutoa laes asub suur ringikujuline katusevalgmik, mis annab ruumile avarust, valgust ja loob vormiliselt põneva kompositsiooni nii interjöris kui ka eksterjööris.
Loe edasi ...
Raivo elutuba
Väikelinnas Elva asuv väikeeramu elutuba. Nii idee kui ka teostus on pererahva enda kätetöö. Kõrged laed loovad avara ja ruumirohke mulje.

Kõik algas projekteerimisega, nagu ikka. Tuba peab olema valgusküllane, sügisõhtutel saaks olla kamina ees ja teisele korrusele pidi saama ka elutoast magama. Soov oli teha minimalistlikult, aga tuli välja nagu alati. Erilisus võibolla selles, et meile väga meeldib. Eriti meeldib omanäoline põrand. Maja asub Ida-Virumaal Illuka vallas.

Jaga
Kommentaarid