Nordikwood — peaauhind

Toomas Kaldoja: Loomulikult on vastuseks, et kõige enam haakub meie toodetega puitmajja loodud kodu. See ei tähenda muidugi, ette teistest materjalidest loodud koju meie tooted ei sobiks — vastupidi! Seda enam, et juhtivad sisustusajakirjad ja -veebilehed on nimetanud puitu ja puiduelementide kasutamist üheks lähiaastate trendiks. Loodame näha fotosid, mis ideaalis annaks meile ideid ja värskeid tuuli luua uusi tooteid.

Kodust teeb kodu, kui see on kujundatud isikupäraselt ja funktsionaalselt-praktiliselt seal elavate inimeste jaoks. Enamasti unustatakse uue kodu soetamisel planeering, sest fookus on hoopis mujal: ostuargumendiks on tihti suur aken, aknast avanev merevaade, avar terrass/rõdu vms. Nii et mõelge ja planeerige ning tulemuseks ongi Teie Oma Kodu.

Foto: Nordikwood

Balteco (vannitoa vaheauhind ja vannitoa põhiauhind)

Merje Sumberg: Õnneks on olemas väga erinevaid kodusid ja vannitubasid. Meie toodetega haakuvad ehk kõige enam just põhjamaise sisekujundusega vannitoad. Kuid vannituba peab eelkõige olema igapäevasele kasutajale armas ja mugav koht, alustame ju kõik päeva vannitoast. Kui on tegemist nö vanniinimesega, siis peaks ikka see vann ju seal kindlasti olema.

Ootame imelisi pilte imelistest vannitubadest. Tore oleks muidugi näha pilte, kus on näha ka mõni Balteco toode, olgu see kivi-, akrüül- või massaaživann, dušisein, dušinurk, aurusaun, valamu või mööbel. Meilt on päris palju ostetud ka välibasseine. Foto võiks ja peaks kõnetama ning olema teistele inspiratsiooniallikaks. Teame omast käest, kui raske on pildistada vannituba, kuna enamjaolt on vannitoad suhteliselt väikesed. Fotole ei pruugi jääda pooltki seda ilu, mis tegelikult reaalselt vannitoas olemas. Sel juhul tasub proovida teha erinevaid pilte ja kasutada erinevaid nurki. Siis on näha, millisest nurgast teie vannituba paremini esile tuleb.

Kodust teeb kodu see õige tunne. Kodus peaks olema alati hea olla. Turvaline, õdus, helge tunne. Selle heaolutunde loob aga kodu asukoht, sisekujundus, detailid ja et see kõik oleks just enda soove ning maitset silmas pidades loodud. Mõni tunneb ennast hästi väga vanas majas ja hingega renoveeritud esemete keskel. Teine aga hindab modernset ja minimalistlikku kodu. Kui on palju lapsi, siis mängib oluliselt rolli, kas lastel on oma tuba või koht, kus olla. Üksik inimene hindab kodus hoopis teisi väärtusi kui näiteks paljulapseline pere. Seega ei ole olemas seda ühte ja ainumast tõde, on igaühe enda sisetunne, kodutunne.

Kui näeme fotovõistlusele saadetud šeffi fotot Balteco toodetega, siis kingime vanniomanikule ilusad kinkekomplektid vannipallidega ja saunarätiku. Kui on väga fantastiline Balteco toodetega vannituba, siis teeme enda firma poolt boonusena mitmeid kingitusi. Nii et tasub osaleda!

Delux (magamistoa vaheauhind ja magamistoa põhiauhind)

Angelika Õunpuu: Delux Dreams pakub käsitööna valmistatud voodeid ja magamistoalahendusi. Voodid valmivad Eesti meistrite käsitööna ja pannakse kokku koostöös kliendiga. Klient saab valida sobiva kangamaterjali, värvitooni, peatsi jalad ja palju muud. Nii on võimalik jõuda täpselt maitsele ja magamistoastiilile sobiva lahenduseni. Meie toodetega haakub kõige paremini selline kodu, kus väärtustatakse kvaliteeti ja hoolitakse heast unest. Fotovõistlusele ootame omanäolisi ja hingega kujundatud magamistube.
Loo koos meiega oma unistuste magamistuba!

Delux

ELKE Mööbel (elutoa vaheauhind ja elutoa põhiauhind)

Kristina Siigur: Aastate jooksul on ELKE Mööbli valikus ülekaalu saavutanud Skandinaavia ja eriti Taanist pärit sisustuskaubamärgid. Seetõttu haakub meie esindatavate toodetega kõige enam põhjamaine kodu, kus on hinnas kvaliteet ja kust leiab kõrvuti nii uut kui ka vana, modernsust ja ajatust. Ootame fotosid elutubadest, kus kodu elanikud tunnevad ennast hästi, mugavalt ja koduselt.

Meie jaoks teeb kodust kodu selle soojus ja hubasus, mida tunnevad sealsed elanikud ja ka nende külalised. Kodus peab olema tunda seal elavaid inimesi, nende hoolivust ja seotust koduga.

Tänud kenade mõtete eest!

Tule ja osale moodnekodu.ee fotovõistlusel, loe lähemalt “moodnekodu aasta auhinnad 2017”.