Meie valguslahendus meie kodu südames — köögis.

Jõukohane valguslahendus igaühele.
Estri veranda on mõnusalt heledates toonides. Ilmselgelt armastab naine säästlikku eluviisi, sest valgustiks on ta ära kasutanud pappkasti. Tulemus on suurepärane!

Tolmuimejat saab edukalt valgustina kasutada.
Ester on andnud vanadele asjadele uue elu. Tema veranda laes ripub pappkastist lamp, kuid valgust annab ka tolmuimeja. Nutikad lahendused!

Meelis on oma kodus palju teinud, sealhulgas meeldib talle välja mõelda uusi ja põnevaid lahendusi. Eriti heameel on tal valguslahenduse üle, mille kallal ka kõige rohkem vaeva nähtud. Mõnusat meeleoluvalgust saab luua pea igas toas.

Meie kodu hubane ja mõnus seinavalgustus. Kõik pildil nähtav on enda valmistatud. Ise oleme tehtuga väga rahul ja naudime seda igal õhtutunnil.

Jaanika voolujooneline valguslahendus
Ma tunnen end hästi, kui toas on piisavalt valgust. Oma uues kodus olen püüdnud luua just endale sobivat, hubaselt valgustatud keskkonda.

Jaanuse valguslahendus laua sees
Elutoa valguslahendus minu kodus. Toa keskmeks "infinity" laud.

Moodnekodu.ee tänab kõiki fotovõistlusest "Valguslahendus minu kodus" osavõtjaid. Nüüd on aeg hääletama asuda, sest see, kes kogub rahvahääletusel kõige enam hääli, saab endale auhinnaks Hispaania firma Leds punase põrandavalgusti hinnaga 111 eurot ja selle paneb välja Hektor Light. Hääletada saab kuni 9.12 kl 14.

Moodnekodu.ee fotovõistlus "Valguslahendus minu kodus" on lõppenud. Aitäh kõikidele osavõtjatele ja kõigile neile, kes hääletasid oma lemmiku poolt. Rahvahääletusel kõige enam hääli kogunud osaleja saab endale auhinnaks Hispaania firma Leds punase põrandavalgusti hinnaga 111 eurot ja selle paneb välja Hektor Light.

Moodnekodu.ee kuulutab välja fotovõistluse "Valguslahendus minu kodus". Kui soovid osaleda, siis saada meile pilt oma kodu interjöörist, mis annab edasi sinu kodu valguslahenduse, olgu see moodne LED, enda valmistatud lamp või muu isikupärane lähenemine. Auhinnaks on Hispaania firma Leds punane põrandavalgusti hinnaga 111 eurot ja selle paneb välja Hektor Light.

Jaga
Kommentaarid