Ägedaima kontori fotovõistlus — TransferWise kogus hääli teise koha jagu

Ägedaima kontori fotovõistlus. TransferWise
Teine auhind ehk rahvahääletusel teiseks hääletatud tiim saab stiilsed Puškupušku kott-toolid — palju õnne, TransferWise! Nende kontoris on mõtetel ruumi areneda ja üksteist üles leida.

Ägedaima kontori fotovõistlus — Pipedrive võitis rahva südame

Peaauhinna ehk 250 € kinkekaardi Kinkstonilt saab Pipedrive — palju õnne! Nende kontoris on mõtetel ruumi areneda ja üksteist üles leida. Uurisime, kuidas võidusõnum vastu võeti.

Moodnekodu.ee fotovõistluse "Ägedaim kontor" võitja selgunud

Moodnekodu.ee fotovõistlus “Ägedaim
” on lõppenud, meile saatis pilte oma töökohast 13 tiimi. Kõik kontorid on väga omanäolised ja sinna on panustanud kõvasti nii tööandjad kui ka töötajad. Auhindadeks on 250 € kinkekaart Kinkstonilt ja Puškupušku 2 stiilset kott-tooli.

Fotovõistlus “Ägedaim kontor”: Milline kontor meeldib sulle kõige rohkem — hääleta!

Moodnekodu.ee fotovõistlusele “Ägedaim
” saabus pilte 13-lt tiimilt. Need on tõeliselt omapärased, värvikad ja igast kontorist saab noppida suurepäraseid ideid endagi koju. Vaata pilte ja hääleta oma lemmiku poolt — auhindadeks on 250 € kinkekaart Kinkstonilt ja Pušku pušku 2 stiilset kott-tooli.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": TransferWise ammutab inspiratsiooni mängulisest interjöörist

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": DPD suvetuba
Meie kontoris on mõtetel ruumi areneda ja üksteist üles leida. Oleme finantsasutus, aga ei taha, et töökeskkond ametlikkust sisendaks. Nõu peame jooksulindil, kott-toolil või Lego klotside ümber. Nii leiame inspiratsiooni ja maandame pingeid.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": DPD päikseline suvetuba

Eelmise aasta talgupäeval tegime algust suvetoa ehitamisega. Suvetoa märksõnadeks olid taaskasutamine ja isetegemine. Tahtsime luua suveks mõnusa päikeselise koha, kus koosolekuid pidada, lõuna ajal tassike kohvi juua ja ka kliente võõrustada.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": eriline Garage48 HUB

Fotovõistlus "Ägedaim kontor". Pipedrive
Garage48 HUB-i nimeline IT-inimeste koostöötamiseks mõeldud töötuba, paindliku kasutusega
ja kooskäimise koht.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": loodusega täidetud Pipedrive

Kuna kontorit päris loodusesse ehitada ei õnnestunud, siis tõime looduse kontorisse. Kontori ümmargusi torukujulisi nõupidamisruume, duširuumi, puhkeala ja magamistuba ümbritseb ehe puitmaterjal tervete kaskede, puuriida või palklaastude kujul. Istumiseks mõeldud kändude ja töölaudade vahelt leiab ka Riki — meie oma kontori jahikoera.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": Elion — rohkem kui töökoht

Elioni
on värvikas ja hubane ning siin sünnivad nutikaimad lahendused.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": Rahvusvaheline Fortumo

Tallinna Ülikooli Akadeemilne Raamatukogu
Ägedad tööruumid pole väärtus omaette. Fortumo kontori muudavad mõnusaks siin igapäevaselt töötavad eestlased, sakslased, itaallased, ukrainlased, zimbabwelased ning sagedased külaskäigud kolleegidelt USAst, Hiinast, Indiast ja Bulgaariast.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor: lummava vaatega Tallinna Ülikooli Akadeemilne Raamatukogu

G4S
Digimonide pesa.

Hommikul kui tööle tulen,
raadiost uudiseid siis kuulen —
vahva kontor südalinnas,
merevaade on meil hinnas.
Loe edasi...

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": G4S miljonivaa(de)tega maja

Mis teeb ühe kontori tõeliselt ägedaks? Maitsekas värvivalik, moodne sisustus või kontoris stressipallina veerev Pontu? G4Sis usume, et ägedaks teevad töökoha eelkõige inimesed. Maailmaparandajad, tugevad karakterid ja värvikad kujud.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": Playtech Estonia "Meie töö on mäng!"

Playtechi Tartu kontoris töötab ligikaudu 500 töötajat - inimesed on erinevad, eelistused samamoodi. Ühtne stiil läbib tervet kontorit, jättes siiski ruumi erinevate tiimide iseärasustele. Kontori keskel paiknev aatrium on saanud mõnusaks ajaveetmis- ja kogunemiskohaks. Lisaks jagub diivaneid ja lahedaid munatoole üle terve maja.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": 3 Step IT Tagatoa tüdrukut

Meie kontoris võivad töötajad tunda ennast nagu kodus. Meil on ühised "perekondlikud" söömised köögilaua taga. Oma töölaua taga võib ennast mugavalt tunda, vajadusel ka jalad karvaste sussidega lauale panna. Kui on vaja ennast ilusaks teha, siis kolleegidest multitalendid aitavad sellegagi. Kontoris on mõnus ja hubane olla.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": Innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses MEKTORY on kallistamise koht

Teadlased, üliõplased ja ettevõtjad — MEKTORY on see koht, mis neid kõiki ühendab. Seal sünnivad uued ja lennukad ideed, mille fookus kolmel suunal: disain- ja tootearendus, ärimudelite arendus ja mobiilsed teenused ja meedia. Selleks et ideed saaks lendu tõusta, on vaja tiivustavat keskkonda. Just seda pakub MEKTORY oma töötajatele.

Koloriitses kontoris klõbistavad klaviatuuridel portaalide KV.EE ja OSTA.EE osavnäpud

Diivan meie avaras kohvikus mahutab ära kõik hommikukohvi- ja puuviljasõbrad, kuhu mõne kolleegi värskelt valminud Pavlova meelitab oma “küber-ruumist” välja ka meie töökad it-poisid. Turundus-arendusosakond on end sisse seadnud
feng shui
toas, mille indiaaninimi oleks ilmselt “Tuba, kus vesi vuliseb”.

Fotovõistlus „Ägedaim kontor“ — osale oma tiimiga!

Tööl käimine ei tundugi nii raske ja vaevaline, kui saad tööd teha mõnusas ja inspireerivas keskkonnas. Kontori interjööril on töötajale suur mõju ja paljud tööandjad panustavad sellesse, ikka selleks, et motiveerida oma töötajaid. Moodnekodu.ee on korraldanud fotovõistlusi, mis on olnud kodukesksed, aga kevade tulekuga otsustasime kaasata ka moodsad, stiilsed ja omapärased kontorid. Auhinnaks on 250 € kinkekaart Kinkstonilt.

Fotovõistlus "Ägedaim kontor": Loovagentuuri Newton kontoris saab loovus vaimutoitu

Otsiv vaim vajab vaheldust. Loovagentuuri Newton kontoris saad end sisse seada täpselt nii, nagu tööks vaja. Mõtiskleda klapid peas ja jalad diivanil, salaarutleda intiimses nurgakeses või panna proovile fokusseerimisvõime jutust tulvil ühisruumis. Sama eriline kui on meie kontori
, on ka tööd, mida klientidele välja mõtleme.