1. 4500 € kuus, 340 m2, Suur-Karja tn 13. Luksuslik 5-toaline katusekorter vanalinnas.
Üürile anda luksuslik 5 toaline katusekorter vanalinnas. Katuseterrass uhkete vanalinna vaadetega. Magamistoad hoovipoosles osas. 3 magamistuba, kontor/ puhkeruum siserõdul, 4 vannituba, majapidamisruum, saun. Korter on täiesti sisustatud. Vaata veel pilte SIIT.


2. 3500 € kuus, 202 m2, Rataskaevu tn 22. Kahel tasandil, sauna ja oivalise vaatega korter vanalinnas.
See erakordne kahe korrusega korter asub alles hiljaaegu renoveeritud ajaloolises Michel Sittowi majas Rataskaevu tänaval. Michel Sittow oli kuulus Tallinnas sündinud renessansiaegne maalija, elamu fassaadi kaunistab temale pühendatud bareljeef. Korteris on eksponeeritud puidust talad ja kiviseinad — vanalinna müüri sein. 3 avarat magamistuba, 2 suurt vannituba, saun. Suur avatud köögiga töö- ja elutuba, ülimugavad garderoob-seinakapid. Korterisse viivad trepp ning isiklik lift. Akendest avaneb vaade vanalinnale. Korter on vaikne, valgusküllane ja üliturvaline. Suures ühises terrassimööbliga sisustatud sisehoovis on ka grillimistarbed. Vaata veel pilte SIIT.


3. 2900 € kuus, 200 m2, Pirita tee 26 f. Romantilised õhtud loojanguga kodust lahkumata.
Üürile anda imepäraselt kaunis korter luksuslikus elamukompleksis Pirita ranna lähedal. Meri, lauluväljak ja Kadrioru park jäävad vaid lühikese jalutuskäigu kaugusele. Majas on oma bassein, soome saun, aurusaun, balletihall, võimla ja katusel minigolf. Aknast avaneb imeilus vaade merele ja vanalinnale. Vaata veel pilte SIIT.


4. 2750 € kuus, 303 m2, Raekoja plats. Meri, saun ja suur terrass Raekoja platsil.
Ekslusiivne äsja renoveeritud väga heas seisukorras suur korter läbi kahe korruse, merevaatega, saunaga ja suure terassiga korter Tallinna vanalinnas Raekoja platsil. Vaata veel pilte SIIT.


5. 2650 € kuus, 225 m2, Pikk tn. Unikaalne korter vanalinnas.
Unikaalne 5-toaline korter kahel tasapinnal. Palju valgust ja privaatsust tagavaid ruume. Igast aknast avaneb ilus vaade linnale ja vanalinna katustele. Vaata veel pilte SIIT.