Järve Tornide kompleks valmib üldehituslikult ühel ajal. Kõigepealt saab kolimiseks valmis TORN2 ning tornide vaheline kahekorruseline büroo-, kaubandus- ja teeninduspindade osa ning seejärel TORN1.

TORN1 on 19- ja TORN2 18-korruseline. Mõlemasse tulevad kahe- kuni viietoalised korterid, millest paljudel on rõdu. Kummaski tornis on kaks lifti.

Tornide viimastel korrustel asuvad avarad penthouse-tüüpi korterid, mida ilmestavad vastavalt korterile kas katuseaknaga talveaed, pea kogu korterit ümbritsev rõdu või mõlemad. Suuremates korterites on majapidamisruum, mitu tualetti ning sviit-magamistoad. Siseviimistluses kasutatakse heledaid, naturaalseid toone ning kvaliteetseid materjale.

Hoonemahte ühendab soe kahekorruseline maa-alune osa, kus paiknevad erineva suurusega parkimiskohad ja panipaigad, ning mõned tõstustega garaažiboksid. Parkimiskorrustele ja panipaikadesse pääseb liftiga.

Kogu kompleks ümbritsetakse kõrghaljastusega, mis harmoneerub üle tee asuva Järve parkmetsaga, kus saad jalutada oma neljajalgse sõbraga ja tegeleda tervisespordiga.
Järve Tornid asuvad logistiliselt ideaalses kohas. Siit pääseb muretult nii Ülemistele, kesklinna, Rocca al Maresse kui ka lennujaama. Eriti mugavaks muudab linnas tööl või teatris käimise aga see, et samas lähedal on Järve raudteejaam, kust sõidab kesklinna ainult kümne minutiga. Ja seda ka kõige karmima tipptunni ajal.

Kogu Pärnu maantee ning Tammsaare tee ja Järvevana tee ristumiskoha ümbruskond on kuulutatud üheks Tallinna kõrghoonete alaks, kuhu on juba kerkinud mitmeid sihvakaid elu- ja ärihooneid. Nii on sellest alast saanud omamoodi linnavärav ja suurem keskus, kuhu koonduvad kokku elu, töö, kaubandus ja vaba aeg.

Jaga
Kommentaarid