Minimalistlik, nutikalt funktsionaalne ja innovaatiline elamulahendus on põhjamaiselt elegantne, detailideni läbimõeldud keskkonnasõbralik, B energiaklassiga kodulahendus — maja koosneb avarast peamoodulist, võimalusega üksteise külge lisamooduleid ühendades kodu suuremaks ehitada.

Koos Nordic Compact maja arengutega sündis ka ultra-innovaatiline, mängumootoril põhinev virtuaaltuur, täpselt millesarnast varem veel tehtud ei olegi — võimalik on interaktiivses keskkonnas vabalt ringi liikuda — vahetada materjale, valgusteid sisse lülitada, jne. Samuti on siseruum ja väliruum ühes projektis ja seda realistlikus keskkonnas.

3D-arhitektuuri visualiseerimisel on müügiprotsessis kandev roll, kuna klient saab lõpptulemusest selgema ülevaate kui näiteks keerulisi jooniseid dešifreerides. Staatilised pildid annavad ülevaate projektist teatud nurga alt, kuid ei suuda tihti selgitada projekti ruumilisi omadusi.

Kujutlege, et kuigi projekt pole veel joonistest kaugemale jõudnud, on teil juba võimalik oma tulevases kodus ringi jalutada, ruumi, mõõtmeid ja valgustust tajuda. Muuta valguslahendust, hoone fassaadi materjale ning sisekujunduselemente — materjale, mööblit, aksessuaare jpm. Seda kõike reaaalajas, realistlikus keskkonnas ja kodust lahkumata. Mängumootoril põhinev virtuaaltuur seda kõike võimaldabki. Selline uudne tehnoloogia on oma võimaluste poolest piiritu.

See tähendab, et ka kõige pöörasematele ideedele on võimalik leida kiire lahendus. Alates ruumi pindala ja kasutusotstarbe kuvamisest kuni keerukamate funktsioonideni välja. Nagu sisearhitekti loodud sisekujundusahenduste vahel valimine või hoone fassaadi materjalide vahetus. Samuti ei piirdu see tehnoloogia loomulikult ainult hoonete arhitektuuriga. Oma tulevase kodu ümber on võimalik luua ka hoovi mudel täpse maastikuarhitektuurilise lahendusega.

Arhitektid on sunnitud töötama füüsilises maailmas, geomeetria ja materjalidega, ning samuti teoreetisel poolel jooniste ja ideedega. Neid kahte valdkonda aitab omavahel siduda arvutisimulatsioon. Sellised simulatsioonid lubavad juba palju enne ehitusprotsessi algust erinevaid hoone elemente kataloogida, analüüsida ja jooksvalt ka hinnakalkulatsioone teha. Lisaks on tänu realistlikule virtuaaltuurile arhitektil lihtsam kliendi soove mõista, selgitada talle hoone spetsiifilisi ruumilisi omadusi ning saada konstruktiivset tagasisidet kõigist arhitektuurilistest aspektidest lähtuvalt, alates ruumide geomeetriast kuni valguse jaotumise ja siseviimistluseni.

www.downtownvisuals.com
www.nordichouses.eu

Jaga
Kommentaarid