“Selle tehinguga omandas East Capital Baltic Property Fund II tuntud A-klassi büroohoone Tallinna kesklinnas ning koos ostuga on East Capital’i kinnisvaraportfelli kogu maht kolme Balti riigi peale 284 miljonit eurot, 250 000 ruutmeetrit ja 500 rentnikku. Need faktid kinnitavad East Capital’i positsiooni ühe Balti turu liidrina,” sõnas East Capital’i kinnisvaravaldkonna tegevjuht Madis Raidma.

East Capital Private Equity and Real Estate juht Kestutis Sasnauskas sõnas tehingut kommenteerides, et Metro Plaza ost on investeering, mis illustreerib Balti kinnisvaraturu atraktiivsust. “Kõrge tootlusmäära ja soodsate finantseerimistingimuste kombinatsioon loob atraktiivsed investeerimisvõimalused,” lisas Sasnauskas.

East Capital Baltic Property Fund II asutati 2012. aastal ning investeerib ärikinnisvarasse Balti riikides. Täna on fondil investeeringuid kõikides Balti riikide pealinnades – Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Fond keskendub kinnisvarale parimates asukohtades, pikaajaliste rentnike ja jätkusuutlikke renditingimustega.