Deborah Alden on Brooklyn Fashion + Design Acceleratori (BF+DA) tegevjuht, kus ta juhib kõrge potentsiaaliga ettevõtete programmi, mis aitab alustavatel brändidel välja töötada jätkusuutlikke arengustrateegiaid. Deborah'l on üle 20 aasta kogemust disaineri ja strateegiaõppejõuna.

Deborah propageerib uuenduslikku tootearendust moevaldkonnas, tema töö varieerub Ameerika Ühendriikide saja edukama ettevõtte hulka kuuluvate firmade juhendamisest innovatsiooni teemadel innovaatilist disaini puudutavate ärimudelite käivitamiseni.

Oma ettekandes räägib Deborah lähemalt Brooklyn Fashion + Design Acceleratori tegemistest. BF+DA on loodud disainiülikooli Pratt algatusel ning võimaldab paljulubavatel moeloojatel, tööstusdisaineritel ja inseneridel õigete vahenditega muuta oma ideed ettevõtluse edulugudeks. Lisaks on sellest saanud eetilise disaini ja moe keskus, mis pakub ärilist mentorlust, väikeseeriatootmist, showroom'e ja müügipindu. Keskus pakub ka konsultatsioone materjalide hankimise kohta ja võimalike tootmispartnerite kontakte New Yorgis. BF+DA teadurid uurivad nüüdisaegseid tehnoloogiaid ning püüavad uuesti määratleda moetööstust.

Deborah on esinenud paljudel rahvusvahelistel üritustel, nagu TEDx, SXSW, Icograda World Design Congress, ASODI Congreso Interiorismo ja Monterrey Design Week.

Jaga
Kommentaarid