Koht lõõgastumiseks ja külaliste võõrustamiseks

Suvisel hooajal soovime iga ilusa ilmaga võimalikult palju aega värskes õhus veeta. Pole miskit meeldejäävamat kui terrassil tõusva päikese saatel hommikukohvi juua või hilisõhtutel meeleolukaid grillipidusid korraldada. Kvaliteetne ja moodne Isku aiamööbel teeb olemise eriti mõnusaks!

Kes soovib meie põhjamaisesse kliimasse veidi vahemerelikku hõngu tuua, siis Covelo sari on oma lopsakate istumispatjadega tõeliselt tähelepanuväärne. Kena istumispaiga võib sisustada ka väiksemale rõdule, valides sinna kokkuklapitava laua ja toolid — need saab vajadusel kompaktselt ära paigutada. Tõeliseks lõõgastumiseks päikese käes vali aga reguleeritava seljatoega lamamistool või madal tugitool tumbaga.

Enam ei pea kokteile, grillroogasid ega hoidiseid toas ette valmistama, sest Bellaci suveköök võimaldab seda kõike otse terrassil teha. Modernse disainiga mööbel on kuumakindla kivist tasapinnaga ning valikus ka kraanikausiga varustatud mooduliga. Kokka ja naudi ilusat ilma oma koduhoovis!


Kõik vajaliku alates mööblist ja päikesevarjudest kuni pleedide ja soojuskiirguriteni leiab Isku kauplusest või e-poest www.isku.ee.

Haljas — auhinnatud disainsaunad

Ühe meeldejääva suve juurde kuuluvad ka mõnusad saunaõhtud pere ja sõpradega. Haljas toodab kaheksanurkseid disainsaunasid, millel on silmapaistev välimus ning mis sobivad oma olemuselt paljudesse majapidamistesse. „Kaheksanurkne klaasseinadega disain pakub panoraamvaadet ümbritsevale ja tekitab sellega mõnusalt avara mulje, jättes sauna kasutajale peegelklaasidega siiski täieliku privaatsuse. Toodet disainides pidasime silmas nii sauna head väljanägemist, kasutusmugavust kui ka materjalide kvaliteeti, kuid samas ka paigaldusmugavust,“ selgitas OÜ Haljas Houses tegevjuht Otto Täht.

Ettevõtte saunamudel Haljas Hele Glass pälvis esimese Eesti ehitisena maailma ühe hinnatuima rahvusvahelise disainiauhinna Red Dot. „Maailma mainekaim disainiauhind on meile ääretult oluline tunnustus ja kvaliteedimärk. Kindlasti annab auhind meie saunadele lisaväärtust ning on oluliseks argumendiks eksportturgudele sisenemisel,“ lausus Täht.

Sauna valmistamisel kasutatakse vaid äärmiselt kvaliteetseid materjale, millest ca 90% pärineb Eestist. „Algusest peale oli meie soov kasutada võimalikult palju kohalikku ehitusmaterjali, aidates seeläbi kaasa Eesti ettevõtlusele. Nii klaaspaketid, termopuit kui ka keris ja juhtautomaatika on Eesti tootjatelt. Vaid 10% komponentidest pärinevad välispartneritelt, millele me Eestis samaväärset alternatiivi ei leidnud,“ selgitas Haljas Housesi tegevjuht.

Leia auhinnatud disainsaunad kodulehelt haljas.com, Facebookist ja Instagramist.

Haljastus, mis ajab naabrid kadedaks

Kui terrass ja õuemööbel on juba olemas, tekib soojal suvepäeval seal istudes ja hoovi vaadates tahes-tahtmata tunne, et kui saaks nüüd selle aia ka kuidagi kaunimaks, olekski kodu justkui täiuslik.

Baltic Agro pakutavad Turfquicki lillevaibad on valmistatud vett hoidvast tekstiilkangast, mis on täis pikitud erinevaid niidulillede seemneid. Lillevaiba eeliseks on see, et seemned on n-ö õmmeldud kanga sisse, mis ei lase neil paigast liikuda ning tagab õige külvitiheduse ja sortide jaotuse. Pärast lillevaiba asetamist mullapinnale hakkab kangas aeglaselt lagunema ja seemned saavad idanema hakata.


Lillevaibaga saab lihtsalt ja mugavalt rajada väikse lillepeenra, õitsva põlluääre või kujundada terve lilleniidu. Samuti võib lillevaipa kasutada ka rõdul ja verandal lillekastides või -konteinerites.

Tekstiilkangast on lihtne lõigata vastavalt soovitud mõõdule ja kujule ning see on 100% biolagunev. Kangas laguneb täielikult 8–12 nädala jooksul.

Viie erineva lilleseemneseguga lillevaiba kohta leiab nõuandeid ja lisalugemist Baltic Agro kodulehelt. Lillevaibad leiad hästi varustatud aianduskauplustest.

Jaga
Kommentaarid