Programmi edukal lõpetamisel hakkad kandma võrguteenuse juhtija ametinimetust. See tähendab, et sinu hiireklikid ja kiire reageerimine hoiavad töös Eesti elektri-, tänavavalgustus- ning sidevõrku ja elektriautode laadimistaristut. Rikete või muude hädajuhtumite korral mängid just sina esimest viiulit.

Võid kindel olla, et ükski tööpäev ei sarnane teisega, kuid vastutusrikkust ja põnevust jagub sellegipoolest. Tõsi, vahetus kestab 12 tundi ja töö on graafiku alusel, kuid lahe meeskond, kaasaegne kontor, hea kohv, noolemäng ning massaažitool teevad selle kenasti tasa.

Karjääriprogramm sobib sulle, kui:

  • soovid täiendada oma teadmisi elektrivõrkude operatiivsest juhtimisest ja tahad sel ajal töötada;
  • oled energeetikaalase haridusega või seda omandamas;
  • otsid elektri või energeetika eriala õpilasena praktikakohta;
  • oled iseseisev, tasakaalukas, vastutustundlik ning hea suhtleja;
  • valdad heal tasemel eesti ja vähemalt algtasemel inglise keelt;
  • oled valmis töötama graafiku alusel (sh nädalavahetustel);
  • tahad õppida ning töötada Tallinnas.

Väljaõpe ja töö on omavahel ühendatud


Anname sulle kindla lubaduse, et väljaõpe on tuimast koolipingi nühkimisest kaugel. Õpi- ja töötubades läbid teoreetilisi käsitlusi elektriseadmete, automaatika, elektrivõrkude planeerimise ja ehitamise, võrgujuhtimise, infosüsteemide ning tööohutuse kohta. Viid juhendaja kaasabil õpitu kohe praktikasse ja haldad võrguteenuseid kaasaegsest juhtimiskeskusest. Osaled õppekäikudel elektrivõrgu objektidele ja kohtud inspireerivate oma valdkonna ekspertidega.

Enefit Connecti Veskiposti tänaval asuv kontor on Tallinnas üks uuemaid ja moodsamaid.

Mida Enefit Connect pakub?

Enefit Connect on Eesti Energia tütarettevõte, mis liidab energiateenused ja võrkude kooshaldamise ühtseks tervikuks. Ettevõttega ühinedes on sul hästi tasustatud kindel töökoht ning teenid ka panusele vastavat tulemustasu, saad olla tegev Eesti Energia spordiklubis ja teha tasuta tervisekindlustuse, oled osa rahvusvahelisest tiimist!

Täida kandideerimisavaldus kuni 5. juunini (k.a) veebiaadressil www.energia.ee/juhtimiskeskus.

Vajadusel aitavad sind lisainfoga Enefit Connecti juhtimiskeskuse juhtivspetsialist Hardi Puusepp (hardi.puusepp@enefit.ee) või värbamise ja töösuhete partner Kadri Kilp (kadri.kilp@energia.ee).

Jaga
Kommentaarid