Rahvusvaheline ehitusmess Eesti ehitab toimub juba alates 1997. aastast. Viimaste aastate heitlik keskkond ei ole soosinud suursündmuste toimumist: viimati tõi ehitusmess Eesti ehitab valdkonnast huvitatud kokku aastal 2019. Vaatamata koroonaviiruse jätkuvale levikule on ühiskonnana sellega järjest enam kohanetud ning möödunud sügishooajal taaskäivitus messinduse sektor nii Eestis kui ka Euroopas.

24. rahvusvahelisest ehitusmessist Eesti Ehitab 2022 võtab osa üle 100 ettevõtte ja organisatsiooni viiest riigist. Teemadering haarab kõiki ehitusturuga seotud valdkondi: muu hulgas leiavad külastajad infot ehitus-, konstruktsiooni-, katuse- ja fassaadimaterjalidest, toodetest on esindatud aknad ja uksed, trepid ja piirded, valgustehnika, kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmed, element- ja moodulehitised, ehitustehnika, maastikuehituslahendused.

Messiga kaasnevad seminariprogrammid annavad hea ülevaate Eesti ehitusmaastiku suundumustest ja trendidest. Programmiga saad lähemalt tutvuda SIIN. Mess kestab kuni 9. aprillini.

Vaata muljeid esimesest messipäevast klikkides galeriil: