Pisike kahetoaline korter 1936. aastal ehitatud kortermajas paikneb 39 ruutmeetril ning meenutab oma planeeringult lihtsat tüüpkorterit — esikust võib astuda otse elutuppa, mis on renoveerimise käigus köögiga ühendatud. Väike magamistuba asub eraldi ja sinna pääseb elutoast. Mis puutub sisekujundusse, siis eelistatud on kõike naturaalset ja looduslähedast — materjalidest domineerib puit, mis loob rohelisega kena koosluse.

Ka toataimedega ei ole selles kodus kokku hoitud. Juba elutoast leiab kümneid potililli. Ruumi keskmes on mõnus tumerohelisest sametist diivan ja pisut 1970ndatest inspireeritud spoonitud laud. Samas toonis on ka ülejäänud mööbel.

Ka köögi on vallutanud soojad puidumustrid. Söögitoolid on rotangist. Soojale ja maalähedasele muljele lisavad kargema nüansi alumiiniumist töötasapind ja riiulid ning valge lihtsa plaadiga kaetud tagasein.

Elutoast võib piiluda pisikesse magamistuppa, mida ei eralda mitte uks, vaid hoopis õhulised kardinad — nii pääseb ruumi rohkeb valgust ja üldmulje on pehmem.

Õrnroosa magamistuba mõjub keset rohelust justkui kevadine õitepuhang. Toon-toonis roosad on nii seinad, voodipesu kui ka öökapiks kohandatud toolike. Valged maani kardinad peidavad enda taga asuvat garderoobi.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com