Korter Toompeal, 2 450 000 eurot

Üks kalleimatest kinnisvaraturul olevatest korteritest on 350 ruutmeetril paiknev luksuslik elamispind Toompeal 1716. aastal ehitatud aadlielamus. Interjööri on loonud sisearhitekt Taso Mähar, kes on ajaloolise ja modernse harmooniliselt kõlama pannud. Põrandaid katab luksuslik prantsuse stiilis kalasabaparkett ning mööblist on esindatud maailma moodsa disaini paremik — ajatud, äraproovitud ja klassikaks saanud esemed ning sisearhitekti kavandatud eritellimusmööbel.

Ruumid on suurejooneliselt imposantsed ja avarad ning võimsatest akendest avanevad vaated nii vanalinnale kui ka kesklinna melule.

Põhikorruse suuruseks on 180m² ja lagede kõrguseks on 4 meetrit. Korteri põhikorrusel asuvad köök, söögituba, elutuba ja kabinet koos abiruumidega. Katusekorrusel asuvad kolm magamistuba koos kolme vannitoa ja garderoobidega. Lisaks leiab korterist ka aurusauna.

Huvi korral vaata kuulutust SIIT.

Merevaatega korter Noblessneris, 1 190 000 eurot

Korter asub Noblessneri sadamalinnakus kõige mereäärsema maja kõige eksklusiivsemal päikeseloojangu poolsel küljel. Korteri kõigist tubadest võib õhtuti nautida lummavad päikeseloojangud. 149 ruutmeetrise korteri juurde kuulub ka suur jahisadama poole avanev terrass, mis on tänu puldist juhitavatele soojuskiirguritele kasutatav ka talvisel ajal.

Erilahendusega korteri sisearhitektid on Meelis Press ja Mari-Liis Suiste. Kogu korteri arhitektuuriline plaan ja sisustus on valminud käsitööna. Peensusteni on paigas nii värvid kui materjalid. Kogu korteri puitpinnad on pandud puukiu järgi kokku sobituma. Kamina valmistamisel, põrandal aktsenttooni andmisel, köögipindadel, panipaigas, vannitubade valamute valmistamisel ja saunas on kasutatud erilist põletatud ja poleeritud looduskivi.

Elu muudavad mugavaks ka mitmed nutika kodu lahendused. Eksklusiivsed LED valgustid on kõik erilahendusena reguleeritavad ning puutetundlikud lüliteid võib oma soovi järgi programmeerida. Korterile on ehitatud oma koduserver, millest saab kogu korterit juhtida nii seinal asuvast tahvelarvutist, kui ka mobiilist vastava rakenduse kaudu. Korteri kõikidesse ruumidesse on veetud kõlarite juhtmed, kaasa arvatud vannitubadesse ja sauna. Saun on juhitav eraldi juhtpuldist. Saunas saab lisaks temperatuurile reguleerida ka niiskuse taset.

  • Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.


Oma merepiiri ja merevaatega Villa Viimsis, 1 950 000 eurot

366 ruutmeetril paikneva eramu juurde kuulub suur krunt (5662 m2), mis on piiritletud ühest küljest merega. Maja madalad küttekulud tagab säästlik maaküte. Kõik kolm korrust on vesipõrandaküttega, ning nende temperatuur on termostaatidega eraldi reguleeritav.

Hoone on projekteerinud Ralf Tamm, sisearhitektuuri autoriks on Hanna Karits. Kasutatud on vaid parima kvaliteediga ehitus- ja viimistlusmaterjale ning suurem osa mööblist on eritellimusprojekti järgi valmistatud. Majas on tsentraaltolmuimeja ja läbi kolme korruse kulgeb pesusaht, mis majandamist hõlbustab.

Maja esimene korrus on suures osas avatud — sealt leiab ruumika garderoobi, köögi- ja söögitoa ning elutoa. Lisaks leiab esimeselt korruselt luksusliku spaa, kuhu kuulub suur mullivann, elektrikerisega saun ja aurusaun. Spaakompleksist ja elutoast võib astuda avarale terassile, kust leiab ka basseini ja väliköögi. Nii sise- kui välibassein on köetavad aastaringselt ja varustatud täisautomaatikaga. Välibassein on soojustatud ja kaetud spetsiaalse kattega , mis on spaa osast avatav-suletav. Teiselt korruselt leiab magamistoad ning 0-korruselt garaaži, hobiruumi ja tehnoruumi.

Mugavusi pole unustatud ka õueruumis — garaaži sissesõidutee ja perimeeter ümber maja on monoliitbetoonist ning garaaži esist betoonpõrandat on võimalik maaküttega talvisel ajal sulatada.

  • Huvi korral tutvu kuulutusega SIIN.

Luksuslik eramu Narva-Jõesuus, 1 100 000 eurot
Kui suurem osa üle miljoni euro maksvatest majadest asuvad Tallinna ümbruses, siis ühe miljonivilla leiab ka Eesti teisest otsast, mereäärsest Narva-Jõesuust. Kaunilt haljastatud aiaga eramu asub ainulaadse 12 kilomeetri pikkuse liivaranna teisel liinil. Ümbrusesse jäävad mitmed lõõgastavad spaahotellid, söögikohad, poed ja pargid- rohealad.

Eramu müüakse koos kogu mööbli ja sisustusega. Siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid ja hinnalisi materjale — põrandaid katab naturaalne parkett ja kvaliteetsed põrandaplaadid, kogu elamises on kvaiteetsed valgustid, siseuksed ja santehnika mainekatelt tootjatelt Köögist leiab luksusliku Itaalia köögimööbli ja tipptasemel köögitehnika.

Enamustes magamistubades on paigaldatud konditsioneerid, elektrilised välirulood ning mahukad garderoobikapid. Nagu luksuslikule elamisele kohane, ei puudu siitki oma koduspaa sauna ja basseiniga.

  • Huvi korral vaata lähemalt SIIT.