Investeeri voodipeatsisse


Jah, voodi puhul on kõige olulisem see, milline madrats seda katab, aga luksusliku atmosfääri aitab luua just glamuurne voodipeats. Sellest saab magamistoa troon, eriti kui tegemist on sametise või kulladetailidega versiooniga. Eelista neutraalseid toone ja kahekordset kõrgust ning juba näed, kui palju see ruumi muudab.

Kujunda värskete lõikelilledega


Ühes luksuslikus magamistoas pole ruumi potitaimedele, vaid tõeliselt elegantse väljanägemise saavutad, kui asetad tuppa just värsked lõikelilled, näiteks pojengid või roosid. Kõik ei saa endale sellist luksust lubada, aga kõigi magamistoad ei näe ka luksuslikud välja.

Hellita end lõhnaküünlaga


Paljude rikaste inimeste magamistubadest leiad luksuslikud lõhnaküünlad, mida ei müüda mitte tavalistes toidu- või sisustuspoodides, vaid sageli hoopis nišiparfüümide kauplustes. Kui sellise küünla süütad, on vahe märgatav – ruum täitub õrna valguse ja meelirahustava aroomiga. Muuseas, eelista šikki monotoonset pakendit, nagu brändidel Neom Organics, Diptyque või Jo Malone.

Kaunista seinad


Kui sa ei aja taga just väga minimalistlikku stiili, jätavad lumivalged seinad natukene külma mulje. Selle asemel eelista sügavaid juveelitoone või luksuslikku tapeeti, mis muudab magamistoa soojemaks ja elegantsemaks.

Üks lihtsamaid viise, kuidas magamistuba luksuslikumaks muuta, on kasutada peegleid. Lisaks sellele, et peeglid muudavad ruumi avaramaks ja valgemaks, on kauni disainiga peegel ka glamuurne sisustusese.

Muidugi lisab ruumi luksuslikku puudutust ka mõni kaunis kunstiteos, mis näitab omaniku iseloomu. Stiliseeri kokku omavahel sobivaid värvitoone, näiteks roosat, kuldset, hõbedat, kreemjaid ja pastelseid nüansse.

Et varbad püsiksid soojas ...


Pole midagi meeldivamat, kui astuda voodist välja mõnusalt karvase (soovitatavalt säravvalge või kreemja) vaiba peale. Sobivad tekstuurid muudavad ruumis nii mõndagi ja aitavad saavutada luksusliku väljanägemise.

Stiliseeri voodiümbrus


Oled sa kunagi näinud, et mõne maailmakuulsa staari või eduka ärimehe magamistoas on voodi tegemata või seda ei kata hunnik patju ja luksuslik voodikate? Magamistoas võiks olla mõlemal voodiküljel sobiv öökapp, omavahel sobituvad disainervalgustid, vähemalt kaks suurt patja, neli väiksemat patja ja voodikate. Eriti luksusliku mulje loomiseks vali kangaks siid, samet või karusnahk. Just sellised detailid muudavad tavalise magamistoa premium-klassi magamistoaks.

Muu hulgas on oluline, et öökapid oleksid korrastatud. Võid neile asetada ka kauni vaasi lõikelilledega, küünla või mõne luksusliku dekoratsiooni. Muud asjad, nagu pooleliolev raamat või kätekreem, peida sahtlitesse.

Kui ruumi on rohkem ...


Kui magamistoas on palju ruumi, aseta voodijalutsisse ka moekas pink ja toanurka mugav tugitool. Praktilisest vaatenurgast on see hea koht, kus istuda, kui soovid raamatut lugeda, või saad sellele vajadusel ajutiselt mõne riideeseme asetada. Sellist kujundusnippi kasutatakse sageli ka luksuslikes butiikhotellides ja seda põhjusega: kaunis istumisase on täiesti eraldiseisev disainielement ruumis.

Allikad: Good Housekeeping, Forbes

Lugu ilmus esimest korda erilehes Staatus (sügis 2021).