Kaugetest maadest inspireeritud disain

Ajal, mil reisimine on keerukam kui varem, tasub kaugetest maadest eksootika otse omale koju tuua. Lõunamaised mustrid, lopsakad taime- ja džunglimotiivid või eksootiliste loomade kujutised on interjööris vägagi teretulnud. Möödunud aastal laineid löönud rotang, bambus ja punutud mööbel on samuti jätkuvalt au sees.

Kahe värvi kontrastid

Tunub, et monotoonsetest interjööridest hakatakse väsima ning rohkem otsitakse teravaid kontraste. Uueks suunaks on kontrastid ning heledate ja tumedate toonide teadlik kooskõla. Must ja valge on ajatu klassika, kuid 2022. aasta soosib sellest põnevamaid ja julgemaid lahendusi. Nii, et katseta julgelt ka vastandvärvidega.

Möödunud sajandite taasavastamine

Taaskasutus on olnud viimastel aastatel vägagi au sees ning sellega seoses on kasvanud huvi ka möödunud sajandite mööblikunsti vastu. Kombineeri uue sisustusega antiiki ning anna soovi korral vanale mööblile uus välimus!

Vaipade tagasitulek

Vahepeal loobusid paljud inimesed praktilistel kaalutlustel vaipadest, kuid see hubasust loov detail on 2022. Aasta interjöörides aukohal. Sel aastal ei suhtuta muidugi vaipa, kui lihtsalt vaipa, vaid kui toa kesksesse disainielementi ja kunstiteosesse — seega vali koju julge mustrid või põneva disainiga vaip, mis oleks ruumis pilgupüdjaks.

Põneva vormiga mööbel

Ka mööblidisain muutub üha julgemaks ning moes on põnevad ja Lausa skulpturaalsed vormid. Samuti jätkavad võidukäiku ümara vormiga diivanid ja tugitoolid.